Windows 10 Display Driver Feedback Thread (7/16/15)
  11 / 34    
I'm still unable to use any secondary GPU/PPU (regardless of PCI-E slot or GPU being used) as a dedicated PhysX. An error code 43 will display in device manager for the secondary GPU (no change from 353.30 to 353.54). I'm assuming this may be related to the SLI issue.
I'm still unable to use any secondary GPU/PPU (regardless of PCI-E slot or GPU being used) as a dedicated PhysX. An error code 43 will display in device manager for the secondary GPU (no change from 353.30 to 353.54). I'm assuming this may be related to the SLI issue.

System Specs:
MSI GTX 970 Gaming 4G (primary)
PNY GTX 570 XLR8 (secondary-PhysX)
Windows 10 (x64) Build 10240
CPU: i7-960 @3.2 GHz
RAM: 6 GB DDR3 1600
PSU: Corsair CX750M
Motherboard: MSI X58-GD45, BIOS v25.1
Monitor: Insignia NS-L47Q09-10A

Posted 07/23/2015 07:08 PM   
Custom resolution doesn't work with this driver... can i roll back to the old driver WITHOUT WINDOWS 10 installing this driver every time? god damn it's annoying.
Custom resolution doesn't work with this driver... can i roll back to the old driver WITHOUT WINDOWS 10 installing this driver every time? god damn it's annoying.

Posted 07/23/2015 07:42 PM   
You can try the following, to block certain driver updates in Windows 10 Insider Preview: [url]https://support.microsoft.com/en-us/kb/3073930[/url] ... go to the text that starts "To prevent the driver or update from being reinstalled"
You can try the following, to block certain driver updates in Windows 10 Insider Preview:
https://support.microsoft.com/en-us/kb/3073930
... go to the text that starts "To prevent the driver or update from being reinstalled"

Posted 07/23/2015 07:48 PM   
if you use ddu to uninstall driver it will make a change to your system that will block windows from updating driver
if you use ddu to uninstall driver it will make a change to your system that will block windows from updating driver

system
AMD fx 8350 cpu
asus crosshair v formula mobo
mushkin 16gb 2133mhz memory
asus directcu ii oc gtx 780
corsair axi 1200 watt psu

Posted 07/23/2015 08:19 PM   
353.54 still crashes badly with BF4 in Surround.
353.54 still crashes badly with BF4 in Surround.

Image

GFX: 2 x GTX 1080 FE (2-way SLI w/ HB Bridge)
Motherboard: ASUS Rampage V Edition 10
Power Supply: Corsair AX1200i
CPU: Intel Core i7 6850K @ 4.4 GHz
CPU Cooler: Corsair H115i Liquid Cooler
RAM: 64GB G.Skill Ripjaws 4 @ 2800MHz (F4-2800C15Q2-64GRK)
Monitors: 3 x ASUS VG278HE (2D Surround @ 5760x1080 @ 144Mhz)
OS: Windows 10 Pro 64-Bit (Build 14393)
Sound: Built-In w/ Steelseries H Wireless Surround Headphones
Chassis: In Win 805i (Infinty Mirror)
Mouse: Logitech Proteus G502
Keyboard: Corsair RGB Strafe MX Silent
Storage: Intel 750-Series nvME PCIe SSD - 1.2 TB
Secondary Storage: 2 x Samsung 850 Pro 1 TB in 2 TB RAID 0
VR: Oculus CV1 & HTC Vive

Posted 07/23/2015 09:43 PM   
[quote=""]Win10 installed 353.54 for me, which is annoying in its own right. But screen flickering is still there and a lot of games are having serious 3D issues.[/quote] We have a fix for this issue in our next driver coming next week for the launch of Windows 10.
said:Win10 installed 353.54 for me, which is annoying in its own right. But screen flickering is still there and a lot of games are having serious 3D issues.


We have a fix for this issue in our next driver coming next week for the launch of Windows 10.

We can't fix your bug if we can't reproduce it. Please provide as much details as possible including specs, steps to reproduce, graphics settings used, etc..

For GeForce driver issues, please leave feedback in driver feedback form: Driver Feedback

For SHIELD Tablet issues/requests, please leave feedback in the SHIELD Tablet feedback form: SHIELD Tablet Feedback

For SHIELD Android TV issues/requests, please leave feedback in the SHIELD feedback form: SHIELD Feedback

I am also available on Twitter:
www.twitter.com/manuelguzman

Posted 07/23/2015 10:05 PM   
[quote=""]There is a problem with the latest version of the driver when using a 144Hz display. If you drag the windows to another non-144Hz-display they jitter like crazy. This only happens on the other connected displays. If you set the refresh rate of the main monitor to 60Hz you do not have this problem. It only happens at 144/120Hz. Clean Win10x64 installation. I have reverted back to the old driver until this is fixed. The problem does not arise on any older Nvidia driver from what I can tell, just the latest.[/quote] This is fixed. We will be releasing a new driver next week that will include this fix.
said:There is a problem with the latest version of the driver when using a 144Hz display. If you drag the windows to another non-144Hz-display they jitter like crazy. This only happens on the other connected displays. If you set the refresh rate of the main monitor to 60Hz you do not have this problem. It only happens at 144/120Hz.

Clean Win10x64 installation. I have reverted back to the old driver until this is fixed. The problem does not arise on any older Nvidia driver from what I can tell, just the latest.


This is fixed. We will be releasing a new driver next week that will include this fix.

We can't fix your bug if we can't reproduce it. Please provide as much details as possible including specs, steps to reproduce, graphics settings used, etc..

For GeForce driver issues, please leave feedback in driver feedback form: Driver Feedback

For SHIELD Tablet issues/requests, please leave feedback in the SHIELD Tablet feedback form: SHIELD Tablet Feedback

For SHIELD Android TV issues/requests, please leave feedback in the SHIELD feedback form: SHIELD Feedback

I am also available on Twitter:
www.twitter.com/manuelguzman

Posted 07/23/2015 10:06 PM   
[quote="ManuelG"]This is fixed. We will be releasing a new driver next week that will include this fix.[/quote] Any words on the memory leak?
ManuelG said:This is fixed. We will be releasing a new driver next week that will include this fix.

Any words on the memory leak?

Monitor: ASUS ROG SWIFT PG278Q 1440p G-Sync 144hz + ASUS VG278HE 27" 144HZ
CPU: Intel i7-4790K 4.9GHZ 1.235v 67c MAXOC: 5.1 GHZ 1.36v 78c
Video Card: MSI GTX 980 Ti SEA HAWK 1536Mhz
Motherboard: Gigabyte Z97X-Gaming 5
Memory: Kingston HyperX Savage 32GB 2400Mhz 10-10-10-30-1T
Cooler: Corsair H110i AF140 Pull
Power Supply: EVGA SuperNova 1300w G2
Case: CoolerMaster Storm Trooper Full Tower
Hard Drive: Samsung 840 Pro 256GB SSD, Sandisk Ultra II 960GB SSD, 2TB WD Black
Sound Card: Creative XFi F1tality Champion 7.1
Headphones: Audio-Technia ATH-M50x Mic: Audio-Technia AT2020
Mouse: Logitech G502
Keyboard: Corsair K90 Mechanical Keyboard
Operating System: Windows 10 Pro x64
24/7 settings: 3DMARK FireStrike: 16679 || 3DMARK FireStrike Extreme: 8916
Case Picture

Posted 07/23/2015 10:43 PM   
Today i tested SLI with 353.54, but the memory leak is still presents. [img]http://abload.de/img/unbenanntjmss9.png[/img] only BF3 running for like 10 seconds.
Today i tested SLI with 353.54, but the memory leak is still presents.

Image

only BF3 running for like 10 seconds.

GPU: SLI EVGA GTX980 ACX 2.0 - 381.65 WHQL
CPU: i7 6700k no OC
OS: Win7 64bit SP2 and win10 Preview Build 16170 64bit
RAM: 2x 8GB Kingston HyperX
MB: GA-Z170X-Gaming 5-EU - BIOS F21
MONITOR: 2x Samsung SyncMaster S24A350H 1x LG 24M47VQ-P

Posted 07/23/2015 11:07 PM   
please pull these off windows update!!! It makes my second monitor not work. and lots of flickering! please. I roll back and windows update reinstalls them :/
please pull these off windows update!!! It makes my second monitor not work. and lots of flickering! please. I roll back and windows update reinstalls them :/

Posted 07/24/2015 12:44 AM   
[quote="ManuelG"][quote=""]There is a problem with the latest version of the driver when using a 144Hz display. If you drag the windows to another non-144Hz-display they jitter like crazy. This only happens on the other connected displays. If you set the refresh rate of the main monitor to 60Hz you do not have this problem. It only happens at 144/120Hz. Clean Win10x64 installation. I have reverted back to the old driver until this is fixed. The problem does not arise on any older Nvidia driver from what I can tell, just the latest.[/quote] This is fixed. We will be releasing a new driver next week that will include this fix.[/quote] Alright! Can't wait to give these babies a whirl. ^.^
ManuelG said:
said:There is a problem with the latest version of the driver when using a 144Hz display. If you drag the windows to another non-144Hz-display they jitter like crazy. This only happens on the other connected displays. If you set the refresh rate of the main monitor to 60Hz you do not have this problem. It only happens at 144/120Hz.

Clean Win10x64 installation. I have reverted back to the old driver until this is fixed. The problem does not arise on any older Nvidia driver from what I can tell, just the latest.


This is fixed. We will be releasing a new driver next week that will include this fix.

Alright! Can't wait to give these babies a whirl. ^.^

Posted 07/24/2015 02:48 AM   
[quote=""]I'm still unable to use any secondary GPU/PPU (regardless of PCI-E slot or GPU being used) as a dedicated PhysX. An error code 43 will display in device manager for the secondary GPU (no change from 353.30 to 353.54). I'm assuming this may be related to the SLI issue.[/quote] Having this problem too, may have to revert to W8.1 for now unless they release a hotfix asap.
said:I'm still unable to use any secondary GPU/PPU (regardless of PCI-E slot or GPU being used) as a dedicated PhysX. An error code 43 will display in device manager for the secondary GPU (no change from 353.30 to 353.54). I'm assuming this may be related to the SLI issue.


Having this problem too, may have to revert to W8.1 for now unless they release a hotfix asap.

Geforce GTX 970

Posted 07/24/2015 04:53 AM   
[quote=""]please pull these off windows update!!! It makes my second monitor not work. and lots of flickering! please. I roll back and windows update reinstalls them :/[/quote] I second this. For multi screen users, that driver is flat out broken and it is beyond annoying that windows auto updates to it.
said:please pull these off windows update!!! It makes my second monitor not work. and lots of flickering! please. I roll back and windows update reinstalls them :/


I second this. For multi screen users, that driver is flat out broken and it is beyond annoying that windows auto updates to it.

Posted 07/24/2015 04:57 AM   
[quote="ManuelG"][quote=""]Win10 installed 353.54 for me, which is annoying in its own right. But screen flickering is still there and a lot of games are having serious 3D issues.[/quote] We have a fix for this issue in our next driver coming next week for the launch of Windows 10. [/quote] That's great :D
ManuelG said:
said:Win10 installed 353.54 for me, which is annoying in its own right. But screen flickering is still there and a lot of games are having serious 3D issues.


We have a fix for this issue in our next driver coming next week for the launch of Windows 10.


That's great :D

Posted 07/24/2015 05:11 AM   
ManuelG Please tell me the world of Warcraft issue with only being able to play in windows mode as full screen results in blank screen with wow ingame cursor (unless you alt tab you see it working fine until u tab to the game window then back to blank screen with cursor) is fixed? this happens on my system (see previous post) and wife's both running RTM windows 10 build 10240.
ManuelG Please tell me the world of Warcraft issue with only being able to play in windows mode as full screen results in blank screen with wow ingame cursor (unless you alt tab you see it working fine until u tab to the game window then back to blank screen with cursor) is fixed? this happens on my system (see previous post) and wife's both running RTM windows 10 build 10240.

Posted 07/24/2015 06:33 AM   
  11 / 34    
Scroll To Top