[SOLVED] ShadowPlay BF4 not working
  1 / 6    
Is anyone else having the red line appear showing shadowplay not able to record while playing bf4? I have used it to record some other games but when I try to launch BF4 I see the shadowplay icon but it has the red line through it. SOLUTION: For me the fix for the issue was to go into the directory where BF4 was installed, locate both the bf4.exe and bf4_x84.exe and go to their properties. Then in the compatibility tab check the box to run them as an administrator.
Is anyone else having the red line appear showing shadowplay not able to record while playing bf4? I have used it to record some other games but when I try to launch BF4 I see the shadowplay icon but it has the red line through it.

SOLUTION:
For me the fix for the issue was to go into the directory where BF4 was installed, locate both the bf4.exe and bf4_x84.exe and go to their properties. Then in the compatibility tab check the box to run them as an administrator.

#1
Posted 10/29/2013 02:43 PM   
[quote="bhudda"]Is anyone else having the red line appear showing shadowplay not able to record while playing bf4? I have used it to record some other games but when I try to launch BF4 I see the shadowplay icon but it has the red line through it. [/quote] What gpu do u have?
bhudda said:Is anyone else having the red line appear showing shadowplay not able to record while playing bf4? I have used it to record some other games but when I try to launch BF4 I see the shadowplay icon but it has the red line through it.


What gpu do u have?

#2
Posted 10/29/2013 02:44 PM   
gtx 770 i7 4470k @ 3.5GHz 16GB ram 331.65 geforce drivers win 8.1 pro
gtx 770
i7 4470k @ 3.5GHz
16GB ram
331.65 geforce drivers
win 8.1 pro

#3
Posted 10/29/2013 03:04 PM   
[img]http://i.imgur.com/XGNsqVk.png?1[/img]
Image

#4
Posted 10/29/2013 03:09 PM   
[img]http://image15-c.poco.cn/mypoco/myphoto/20131029/23/6455684820131029233753052.png[/img] me too dude
Image

me too dude

#5
Posted 10/29/2013 03:39 PM   
I have seen people post BF4 recording on youtube so I know it is possible. Just curious why its not working for us.
I have seen people post BF4 recording on youtube so I know it is possible. Just curious why its not working for us.

#6
Posted 10/29/2013 03:43 PM   
I can only be used once, not three times a second sequence
I can only be used once, not three times a second sequence

#7
Posted 10/29/2013 03:49 PM   
[quote="youjr3794"]I can only be used once, not three times a second sequence[/quote] not sure I understand your post. :/
youjr3794 said:I can only be used once, not three times a second sequence


not sure I understand your post. :/

#8
Posted 10/29/2013 03:54 PM   
I got the same problem here...
I got the same problem here...

#9
Posted 10/29/2013 08:49 PM   
Im having issues with Shadowplay. My setup is exactly like Bhudda. i7-4770k GTX 770 32GB RAM Windows 8.1 Pro How did you get yours to work?
Im having issues with Shadowplay. My setup is exactly like Bhudda.

i7-4770k
GTX 770
32GB RAM
Windows 8.1 Pro

How did you get yours to work?

OS: Windows 8.1 Pro
MB: ASUS Sabtertooth Z87
CPU: i7-4770k (OC to 4.1 GHz)
RAM: Corsair Vengance 32GB
GPU: EVGA GTX 770
Resolution: 1920 x 1200
Driver: 331.65

#10
Posted 10/29/2013 09:33 PM   
It worked fine for me with single player ([url="http://www.youtube.com/watch?v=Pt2r9Z44Jww"]vid here[/url]) but like others, it won't record in MP, has the red line through it. Using a ASUS GTX780.
It worked fine for me with single player () but like others, it won't record in MP, has the red line through it.

Using a ASUS GTX780.

#11
Posted 10/29/2013 09:56 PM   
If you restart your PC it works, but the red line comes back (randomly). I've got the same issue here, and if I want to record or be able to use shadowplay, I have to restart before I play and sometimes between rounds.
If you restart your PC it works, but the red line comes back (randomly).
I've got the same issue here, and if I want to record or be able to use shadowplay, I have to restart before I play and sometimes between rounds.

#12
Posted 10/29/2013 09:59 PM   
I only get this on BF4 which is a real shame.
I only get this on BF4 which is a real shame.

#13
Posted 10/29/2013 10:28 PM   
It happens to me and sometimes flicking the SP switch off and on again works.
It happens to me and sometimes flicking the SP switch off and on again works.

#14
Posted 10/29/2013 10:57 PM   
I guess i can try restarting before playing, but thats a terrible solution. hope nvidia can look into this soon.
I guess i can try restarting before playing, but thats a terrible solution. hope nvidia can look into this soon.

#15
Posted 10/30/2013 04:37 AM   
  1 / 6    
Scroll To Top