GTX 650 ti 2gb probleme
hi, i recently bought a gtx 650 ti (2 gb from zotac). when i plugged it i stay in sleep mode, i heard about the secure boot or something like that, can any body help me plz... here are the specs form my pc http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c03533074&lang=en&cc=us&taskId=115&contentType=SupportFAQ&prodSeriesId=5295996&prodTypeId=12454 maybe beacuase of the psu ??
hi, i recently bought a gtx 650 ti (2 gb from zotac).
when i plugged it i stay in sleep mode, i heard about the secure boot or something like that, can any body help me plz... here are the specs form my pc


http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c03533074&lang=en&cc=us&taskId=115&contentType=SupportFAQ&prodSeriesId=5295996&prodTypeId=12454



maybe beacuase of the psu ??

#1
Posted 02/20/2013 12:12 AM   
I don't get what you are asking...
I don't get what you are asking...

Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 | Intel Core i7 2600K
Kingston HyperX Grey 2x4GB DDR3-1600 | PNY GeForce 650Ti 1GB
Seagate 7200 RPM 500GB | Kingston V+100 64GB (Intel SRT Cache)
Antec High Current Gamer 750W | Cooler Master HAF 912

#2
Posted 02/20/2013 04:05 PM   
when i install the aftermarket card (gtx 650 ti) and boot my pc nothing happen the pc stay in sleep mode, but when i reput the amd 7570 all goes fine
when i install the aftermarket card (gtx 650 ti) and boot my pc nothing happen the pc stay in sleep mode, but when i reput the amd 7570 all goes fine

#3
Posted 02/20/2013 11:43 PM   
are you trying to boot from sleep mode? You are suppose to install the card after you shut down the PC completely.
are you trying to boot from sleep mode? You are suppose to install the card after you shut down the PC completely.

Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 | Intel Core i7 2600K
Kingston HyperX Grey 2x4GB DDR3-1600 | PNY GeForce 650Ti 1GB
Seagate 7200 RPM 500GB | Kingston V+100 64GB (Intel SRT Cache)
Antec High Current Gamer 750W | Cooler Master HAF 912

#4
Posted 02/21/2013 02:57 AM   
no , i install the card when it all close lol ... it when i star the pc he didnt bot
no , i install the card when it all close lol ... it when i star the pc he didnt bot

#5
Posted 02/21/2013 11:22 AM   
Did you Connect the 6 pin PciE Connector to the Gtx 650ti ?? It won't work without that connected.
Did you Connect the 6 pin PciE Connector to the Gtx 650ti ?? It won't work without that connected.

AMD Fx8350 4ghz
MSI 970A-G46
8gb 1333mhz / Dual Channel 4gb
2Tb 7200rpm Seagate Hdd
Gtx 660 2gb
Psu Corsair Cx 600w 80+ Bronze
Windows 7 64bit Sp1

#6
Posted 02/21/2013 01:12 PM   
no it connected
no it connected

#7
Posted 02/22/2013 01:07 AM   
The PSU has a 6-pin connector? Usually the ENVY series doesn't include that.
The PSU has a 6-pin connector? Usually the ENVY series doesn't include that.

Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 | Intel Core i7 2600K
Kingston HyperX Grey 2x4GB DDR3-1600 | PNY GeForce 650Ti 1GB
Seagate 7200 RPM 500GB | Kingston V+100 64GB (Intel SRT Cache)
Antec High Current Gamer 750W | Cooler Master HAF 912

#8
Posted 02/22/2013 04:42 AM   
mine get it i dont know why it dont work maybe because of the secure boot
mine get it
i dont know why it dont work
maybe because of the secure boot

#9
Posted 02/22/2013 09:06 PM   
Can you even POST? Does the BIOS screen come up? Is your monitor receiving a signal and showing a black screen OR is it just getting nothing at all?
Can you even POST? Does the BIOS screen come up?

Is your monitor receiving a signal and showing a black screen OR is it just getting nothing at all?

Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 | Intel Core i7 2600K
Kingston HyperX Grey 2x4GB DDR3-1600 | PNY GeForce 650Ti 1GB
Seagate 7200 RPM 500GB | Kingston V+100 64GB (Intel SRT Cache)
Antec High Current Gamer 750W | Cooler Master HAF 912

#10
Posted 02/23/2013 09:02 PM   
nothing at all not even hp sign , cant even enter the bios mode
nothing at all not even hp sign , cant even enter the bios mode

#11
Posted 02/24/2013 04:15 AM   
cpu fan work, gpu fan work pc work but monitor stay blank
cpu fan work, gpu fan work pc work but monitor stay blank

#12
Posted 02/24/2013 04:16 AM   
ive read on the nvidia support that can be because of the uefi firmware ... like if my card wasnt accepted by window 8 so i get the disable secure boot and enter legacy mode from the bios with my other card then install with my gtx gonna give it a try when ill get it back from hp cuz i blew up my mobo loool
ive read on the nvidia support that can be because of the uefi firmware ... like if my card wasnt accepted by window 8 so i get the disable secure boot and enter legacy mode from the bios with my other card then install with my gtx
gonna give it a try when ill get it back from hp cuz i blew up my mobo loool

#13
Posted 02/24/2013 04:19 AM   
"blew up" what...
"blew up"

what...

Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 | Intel Core i7 2600K
Kingston HyperX Grey 2x4GB DDR3-1600 | PNY GeForce 650Ti 1GB
Seagate 7200 RPM 500GB | Kingston V+100 64GB (Intel SRT Cache)
Antec High Current Gamer 750W | Cooler Master HAF 912

#14
Posted 02/24/2013 04:39 AM   
my mobo is scrap atm....
my mobo is scrap atm....

#15
Posted 02/24/2013 02:22 PM   
Scroll To Top