"geforce experience encountered an error and must close"
  1 / 6    
Been using this since it launched... All of a sudden I began to get this error and can no longer open the application. I have no idea what to do to fix or troubleshoot. "geforce experience encountered an error and must close" Please help
Been using this since it launched... All of a sudden I began to get this error and can no longer open the application. I have no idea what to do to fix or troubleshoot. "geforce experience encountered an error and must close"

Please help

#1
Posted 01/19/2013 08:35 PM   
Same here. just started today 1-19-2013 Win7 64 550ti
Same here. just started today 1-19-2013
Win7 64 550ti

#2
Posted 01/19/2013 09:13 PM   
have you tried reinstalling it ? it is available on softpedia ! delete it before reinstalling of course
have you tried reinstalling it ? it is available on softpedia ! delete it before reinstalling of course

#3
Posted 01/19/2013 10:08 PM   
I had the same problem, so I uninstalled it.
I had the same problem, so I uninstalled it.

Windows 8 Pro (64-bit)
EVGA GeForce GTX 590 Classified (03G-P3-1596-AR)
Intel Core i7 960 Bloomfield (3.2Ghz)
EVGA X58 Classified
12GB DDR3 1600 PC3 12800 Triple Channel (G.SKILL Ripjaw)
EVGA Classified SR-2 1200W Power Supply (100-PS-1200-GR)
Samsung S27C750P (1920 x 1080 native resolution)
Realtek High Definition Audio

#4
Posted 01/20/2013 04:47 AM   
I had the original file, so I uninstalled, then reinstalled & it seems to be working again. Still no Idea what happened.
I had the original file, so I uninstalled, then reinstalled & it seems to be working again.
Still no Idea what happened.

#5
Posted 01/20/2013 03:58 PM   
I got the same error. Reinstalled ontop of itself without uninstall just to see what it would do. It didnt do anything but fix the issue. Reinstall should fix error. Dont know what this error occurs. Friend of mine that got on the beta as well has not received this error we both run Win 7 64bit
I got the same error. Reinstalled ontop of itself without uninstall just to see what it would do. It didnt do anything but fix the issue. Reinstall should fix error. Dont know what this error occurs. Friend of mine that got on the beta as well has not received this error we both run Win 7 64bit

#6
Posted 01/21/2013 02:44 AM   
Really impressed! Everything is very, very clear, open is a description of the problem. It contains the information. [url=http://www.acheterdoudounehiver.com/doudoune-burberry-femme-c-20.html]Doudoune Burberry Femme[/url] [url=http://www.acheterdoudounehiver.com/doudoune-ralph-lauren-homme-c-5.html]Doudoune Ralph Lauren Homme[/url] [url=http://www.onejacket.com]Cheap North Face Jackets[/url] [url=http://www.belstaffoutletonline.co.uk]Belstaff Jackets[/url] [url=http://www.ugoyardbag.com]Goyard Handbags[/url] [url=http://www.ubootsbuy.com/ugg-boots-c-4.html]Ugg Boots Outlet[/url] [i]This comment was nuked by Exitios at 03/15/13 1:29 AM GMT[/i] [i]This comment was nuked by Exitios at 03/15/13 1:29 AM GMT[/i]

This Comment Has Been Nuked

#7
Posted 01/21/2013 07:12 AM   
Same Problem here, System is also Win7 64bit... Running a reinstall atm, hoping that it will fix the problem...
Same Problem here, System is also Win7 64bit... Running a reinstall atm, hoping that it will fix the problem...

#8
Posted 01/22/2013 12:41 AM   
reinstall fixes the issue, no uninstall necessary ;-)
reinstall fixes the issue, no uninstall necessary ;-)

Windows 7 Ultimate 64bit
Intel Core i7-3770K 4x 3.50GHz
Corsair Vengeance DDR3-1600 16GB
Corsair H60 CPU Cooling
Asus P8H77-I, Intel H77
Asus DC2 GeForce GTX 680 4GB
Samsung 840 Pro Series 256GB
SilverStone SST-SG08B 600W

#9
Posted 03/15/2013 01:04 AM   
I just encountered this after experiencing some issues with Diablo 3 and changing monitors. The troubleshooting begins!
I just encountered this after experiencing some issues with Diablo 3 and changing monitors. The troubleshooting begins!

#10
Posted 03/15/2013 04:01 PM   
this keep happining to me: i got it about 3 or 4 weeks ago so i reinstalled it and the problem got back again! nice 4 weeks of vacation and will be back. running windows 8 pro 64-bit here. this is only a guess but i think the problem is related to driver updating because it was fine yesterday and i didn't open it after i installed driver 314.22.
this keep happining to me:

i got it about 3 or 4 weeks ago so i reinstalled it and the problem got back again!

nice 4 weeks of vacation and will be back.

running windows 8 pro 64-bit here.

this is only a guess but i think the problem is related to driver updating because it was fine yesterday and i didn't open it after i installed driver 314.22.

#11
Posted 03/26/2013 02:59 PM   
I have had the same problem, had iot from start but today wont work. Been Hacked OR just a coincidence!!!!!!
I have had the same problem, had iot from start but today wont work. Been Hacked OR just a coincidence!!!!!!

#12
Posted 03/26/2013 09:23 PM   
lets hope it's solved on v1.1
lets hope it's solved on v1.1

#13
Posted 03/27/2013 05:52 PM   
I have this same problem. Tried all the things suggested like reinstalling etc but nothing fixed it. Thought I'd wait for v1.1 to see if that made a difference but no, still get the error.
I have this same problem. Tried all the things suggested like reinstalling etc but nothing fixed it. Thought I'd wait for v1.1 to see if that made a difference but no, still get the error.

#14
Posted 04/10/2013 08:42 AM   
This is a consistent problem that has occurred for the last two months. Reinstalling has no effect. Trying as administrator or in Safe Mode has no effect. Application is just buggy.
This is a consistent problem that has occurred for the last two months. Reinstalling has no effect. Trying as administrator or in Safe Mode has no effect. Application is just buggy.

#15
Posted 04/16/2013 03:33 PM   
  1 / 6    
Scroll To Top