Zotac GTX 560 Ti AMP! Purple/White screen and crashing...
Hey guys, I'm new here, but I recently ordered a GTX 560 Ti factory OC'd, so I was alright lets do this, I had to go without my cd drive because I didn't have enough PSU outputs, so that is my next upgrade.. But I have all power connected both 6-pins in, I fire it up and of course I had manually install the drivers because I did not have a cd drive but it does not bother me. Any ways, it ran fine on desktop, witch is what I'm doing no now problems, played Minecraft for about 1 - 2 hours it was fine, fired up BF2 BAM PURPLE, I was like fffffuuuuuu so I restarted and it was normal all over again. Tried again WHITE SCREEN argh again, I tried to find a fix and I could not I am hoping someone here can help me I would really like to play with my new card :)

**Specs **

Motherboard - ASUS M4A89GTD PRO/USB3
HDD - Western Digital Caviar Black 1TB
Video Card - Nvidia GeForce GTX 560 Ti
PSU - 600 Watts
Ram - 4gb DDRE
CPU - AMD Athlon II X4 635 at 2.9 not overclocked.
OS - Windows 7 Ultimate 32 Bit :(


[img]http://i46.tinypic.com/aot8ww.png[/img]
Hey guys, I'm new here, but I recently ordered a GTX 560 Ti factory OC'd, so I was alright lets do this, I had to go without my cd drive because I didn't have enough PSU outputs, so that is my next upgrade.. But I have all power connected both 6-pins in, I fire it up and of course I had manually install the drivers because I did not have a cd drive but it does not bother me. Any ways, it ran fine on desktop, witch is what I'm doing no now problems, played Minecraft for about 1 - 2 hours it was fine, fired up BF2 BAM PURPLE, I was like fffffuuuuuu so I restarted and it was normal all over again. Tried again WHITE SCREEN argh again, I tried to find a fix and I could not I am hoping someone here can help me I would really like to play with my new card :)



**Specs **



Motherboard - ASUS M4A89GTD PRO/USB3

HDD - Western Digital Caviar Black 1TB

Video Card - Nvidia GeForce GTX 560 Ti

PSU - 600 Watts

Ram - 4gb DDRE

CPU - AMD Athlon II X4 635 at 2.9 not overclocked.

OS - Windows 7 Ultimate 32 Bit :(





Image

#1
Posted 06/21/2012 01:19 PM   
Bump.. :|
Bump.. :|

#2
Posted 06/21/2012 03:03 PM   
This is the crash rport from BF2-

_*_*_*_*_*_*_*_*_*



<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
-<report><version>2</version><sessionid>db0d03444eef9fde</sessionid><type>crash</type><sku>ea.dice.RomePC.ClS</sku><createtime>2011-12-19 20:56:25</createtime><buildsignature>795745</buildsignature><systemconfig/><categoryid> 0x11D9A4C</categoryid><stack> 0x11D9A4C 0x1543E84 0x14BAEC0 0x470041 0x51004A 0x530052 0x5B005A 0x6A0065 0x7C0078 0x840080 0x940085 0x970096 0xA300A2 0xB500A8 0xBE00BC 0xC400C2 0x45002F 0x440040 0x7C002A 0x11D8DA5 0x11D9CA2 0x14BB5C0 0x14BAA60 0x14BAEC0 0x778F2FE7 0x11D9B90 0x11CE027 0x11CE4D8 0x11D6604 0x1BE7374 0x11CB090 0x1BE7374 0x11CB6B6 0x1BE7374 0x14BCD20 0x11C915A 0x11C9300 0x11C93F3 0x11BEFCC 0x11C01F2 0x1564154 0x11C03B0 0x774BE868 0x51AF65 0x11C03B9 0x51AF9B 0x1564178 0x11C03B0 0xCF37F8 0x14E0BC0</stack><threads/><screenshot/><memdump/><contextdata>registers: Edi 1276eb00, Esi 387bde50, Ebx 00000df4, Edx 18e2c962, Ecx 1ffffede, Eax 00000004 Ebp 1276e1a4, Eip 011d9a4c, Esp 1276e050</contextdata></report>
This is the crash rport from BF2-



_*_*_*_*_*_*_*_*_*







<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

-<report><version>2</version><sessionid>db0d03444eef9fde</sessionid><type>crash</type><sku>ea.dice.RomePC.ClS</sku><createtime>2011-12-19 20:56:25</createtime><buildsignature>795745</buildsignature><systemconfig/><categoryid> 0x11D9A4C</categoryid><stack> 0x11D9A4C 0x1543E84 0x14BAEC0 0x470041 0x51004A 0x530052 0x5B005A 0x6A0065 0x7C0078 0x840080 0x940085 0x970096 0xA300A2 0xB500A8 0xBE00BC 0xC400C2 0x45002F 0x440040 0x7C002A 0x11D8DA5 0x11D9CA2 0x14BB5C0 0x14BAA60 0x14BAEC0 0x778F2FE7 0x11D9B90 0x11CE027 0x11CE4D8 0x11D6604 0x1BE7374 0x11CB090 0x1BE7374 0x11CB6B6 0x1BE7374 0x14BCD20 0x11C915A 0x11C9300 0x11C93F3 0x11BEFCC 0x11C01F2 0x1564154 0x11C03B0 0x774BE868 0x51AF65 0x11C03B9 0x51AF9B 0x1564178 0x11C03B0 0xCF37F8 0x14E0BC0</stack><threads/><screenshot/><memdump/><contextdata>registers: Edi 1276eb00, Esi 387bde50, Ebx 00000df4, Edx 18e2c962, Ecx 1ffffede, Eax 00000004 Ebp 1276e1a4, Eip 011d9a4c, Esp 1276e050</contextdata></report>

#3
Posted 06/21/2012 04:00 PM   
Scroll To Top