Bad FPS on Operation Raccoon City I am getting horrible fps on this game
[size=2][font="arial, verdana, tahoma, sans-serif"][size="2"]I currently have an [/size][/font][b]Nvidia Geforce EVGA 560 [u]01G-P3-1460-KR[/u][/b][font="arial, verdana, tahoma, sans-serif"][size="2"] video card. The problem is when I launch Resident Evil: Raccoon City, the intro with the nvidia logo is fine and what not, but when the menu screen and the game itself loads, I get a maximum of 5fps. Don't get the impression that my card is maxed out on performance. My card adjust it's clock speed on it's own as most new cards do. So when this game is getting only 5 FPS [/size][/font][img]http://forums.nvidia.com/public/style_emoticons/default/argh.gif[/img][font="arial, verdana, tahoma, sans-serif"][size="2"], I am only at 400GHz when it maxes at 800 [/size][/font][img]http://forums.nvidia.com/public/style_emoticons/default/huh.gif[/img][font="arial, verdana, tahoma, sans-serif"][size="2"]. So I am sure it is something having to do with the driver and not the hardware [/size][/font][img]http://forums.nvidia.com/public/style_emoticons/default/angry.gif[/img][font="arial, verdana, tahoma, sans-serif"][size="2"]. I have forced Vsync and set all of the settings lowest too. Race Driver: Grid also has this problem [/size][/font][img]http://forums.nvidia.com/public/style_emoticons/default/thumbsdown.gif[/img][font="arial, verdana, tahoma, sans-serif"][size="2"]. My computers performance is maximized being I am a computer specialist so no "recommendations" novices [/size][/font][img]http://forums.nvidia.com/public/style_emoticons/default/ph34r.gif[/img][font="arial, verdana, tahoma, sans-serif"][size="2"]. Solutions? Perhaps a driver update? [/size][/font][img]http://forums.nvidia.com/public/style_emoticons/default/angel.gif[/img][/size]
I currently have an Nvidia Geforce EVGA 560 01G-P3-1460-KR video card. The problem is when I launch Resident Evil: Raccoon City, the intro with the nvidia logo is fine and what not, but when the menu screen and the game itself loads, I get a maximum of 5fps. Don't get the impression that my card is maxed out on performance. My card adjust it's clock speed on it's own as most new cards do. So when this game is getting only 5 FPS Image, I am only at 400GHz when it maxes at 800 Image. So I am sure it is something having to do with the driver and not the hardware Image. I have forced Vsync and set all of the settings lowest too. Race Driver: Grid also has this problem Image. My computers performance is maximized being I am a computer specialist so no "recommendations" novices Image. Solutions? Perhaps a driver update? Image

#1
Posted 05/09/2012 08:43 AM   
Scroll To Top