560ti SLI BSOD. But on when SLI is enabled.
Hello,

I'd be so grateful if you could solve this problem. I've just installed a second 560ti in SLI and get constant BSOD both playing games and multitasking. MOST of the time the BSOD blames it on the file called nvlddmkm.sys. I ran memtest86 for 9 hours and got 5 passes and 0 errors, I've also performed a 'clean install' of all the latest Nvidia drivers. My specs are:

OS - Windows 7 Home Premium 64-bit
CPU - AMD Phenom ii X4 3.2GHz
Motherboard - Sabertooth 990FX
Memory - 8GB Corsair Vengance 1600Mhz
Graphics Card - 560ti 1024Mb SLI
Monitor(s) Displays - LG W2363D
PSU - Corsair HX850 850watt
Cooling - Fans
Hard Drives - 1TB Samsung

I have attached a zipped file which contains 4 dump files over the past 2 days. all of which while I ran Driver Verifier.

Thanks.
Hello,



I'd be so grateful if you could solve this problem. I've just installed a second 560ti in SLI and get constant BSOD both playing games and multitasking. MOST of the time the BSOD blames it on the file called nvlddmkm.sys. I ran memtest86 for 9 hours and got 5 passes and 0 errors, I've also performed a 'clean install' of all the latest Nvidia drivers. My specs are:



OS - Windows 7 Home Premium 64-bit

CPU - AMD Phenom ii X4 3.2GHz

Motherboard - Sabertooth 990FX

Memory - 8GB Corsair Vengance 1600Mhz

Graphics Card - 560ti 1024Mb SLI

Monitor(s) Displays - LG W2363D

PSU - Corsair HX850 850watt

Cooling - Fans

Hard Drives - 1TB Samsung



I have attached a zipped file which contains 4 dump files over the past 2 days. all of which while I ran Driver Verifier.



Thanks.

#1
Posted 05/05/2012 04:59 PM   
Scroll To Top