Need help with GTX470...
Hello, i was changing cooler for my GTX470 and broke this lil thingy you can see on picture http://imageshack.us/f/803/08biggeforcegtx470.jpg/

I am currently running it anyways and seems its working, i just wanna know what is that? Will i experience something in future and maybe i can fix it somehow?

Dont ask me why lol but i had heat sink glued on it and had to remove for new cooler, i guess i just glued it there by accident for previous cooler and coulda just let it stay there but forgot that and tryed to pull off... :( So it almost all felt off, sticked it back somehow but its broken anyways :(
Hello, i was changing cooler for my GTX470 and broke this lil thingy you can see on picture http://imageshack.us/f/803/08biggeforcegtx470.jpg/



I am currently running it anyways and seems its working, i just wanna know what is that? Will i experience something in future and maybe i can fix it somehow?



Dont ask me why lol but i had heat sink glued on it and had to remove for new cooler, i guess i just glued it there by accident for previous cooler and coulda just let it stay there but forgot that and tryed to pull off... :( So it almost all felt off, sticked it back somehow but its broken anyways :(

#1
Posted 04/26/2012 04:25 PM   
Unfortunately I can not view the pic as my company network does not allow us to visit the site. Can you post the pic by opening a case at our support site? The link below will take you there.

http://nvidia.custhelp.com/app/utils/login_form/redirect/ask
Unfortunately I can not view the pic as my company network does not allow us to visit the site. Can you post the pic by opening a case at our support site? The link below will take you there.



http://nvidia.custhelp.com/app/utils/login_form/redirect/ask

NVIDIA Techical Support

#2
Posted 04/27/2012 12:41 AM   
Scroll To Top