GTx 680 sli 2d surround Problem
Closest thing ive found is http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=226456

I have 2 gtx 680's in sli across 3 acer 23 inch monitors runing at 5760x1080.

When i play Star wars, wow, etc. i get horrible fps about 1-5. wow i get decent fps in window mode but still not what id like or what ive read people geting.

I have a 1100t runing at 4.1 ghz (six cores)

850w power supply

8g Ram runing at 1600

990xa-ud3 motherboard

Driver Version 301.1
Closest thing ive found is http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=226456



I have 2 gtx 680's in sli across 3 acer 23 inch monitors runing at 5760x1080.



When i play Star wars, wow, etc. i get horrible fps about 1-5. wow i get decent fps in window mode but still not what id like or what ive read people geting.



I have a 1100t runing at 4.1 ghz (six cores)



850w power supply



8g Ram runing at 1600



990xa-ud3 motherboard



Driver Version 301.1

#1
Posted 04/26/2012 01:01 AM   
Tryed with the beta drives same thing happened 1-5 fps in surround full screen. in fullscreen (windowed) i get 55+ at high settings. Although i cant get rid of my taskbar in fullsreen windowed.
Also tryed skyrim at auto detect settings and i couldnt even open it.

Only use 30% of cpu and 40% of ram when using wow in windowed and fullscreen

Cant open skyrim in 2d surround anymore

Tryed skyrim in sli one monitor with max setting it works at 60fps

Star wars in window mode sli gives me only 20-60 fps still not near the benchmarks ive seen but better than 5.

And to make matters more confusing i get only 30-40 fps sli single screen less than in 2d surround

50-60 fps with single card

Battefield 3 i get 130 fps min 210 max in single player with sli single monitor

In wow i get 50-60 fps on ultra with x1 multisampling then when i increase multisampling to 16x i 60-70 fps i get a increase in fps by increasing the settings which should decrease my fps

3dMark Vantage i get a little better than average scores so i dont think its my hardware it must be a driver problem or a setting problem im thinking.

First scores are mine second are target for my hardware

3d Mark Vantage score

Overall Score
P32691
P28900

GPU Score
P40952
P38000

CPU Score
P20366
P16800


3d Mark 11 Basic score

Overall Score
P11878
P10500

Graphics Score
P18620
P15400

Physics Score
P5846
P5400

Combined Score
P5480
P5300
Tryed with the beta drives same thing happened 1-5 fps in surround full screen. in fullscreen (windowed) i get 55+ at high settings. Although i cant get rid of my taskbar in fullsreen windowed.

Also tryed skyrim at auto detect settings and i couldnt even open it.



Only use 30% of cpu and 40% of ram when using wow in windowed and fullscreen



Cant open skyrim in 2d surround anymore



Tryed skyrim in sli one monitor with max setting it works at 60fps



Star wars in window mode sli gives me only 20-60 fps still not near the benchmarks ive seen but better than 5.



And to make matters more confusing i get only 30-40 fps sli single screen less than in 2d surround



50-60 fps with single card



Battefield 3 i get 130 fps min 210 max in single player with sli single monitor



In wow i get 50-60 fps on ultra with x1 multisampling then when i increase multisampling to 16x i 60-70 fps i get a increase in fps by increasing the settings which should decrease my fps



3dMark Vantage i get a little better than average scores so i dont think its my hardware it must be a driver problem or a setting problem im thinking.



First scores are mine second are target for my hardware



3d Mark Vantage score



Overall Score

P32691

P28900



GPU Score

P40952

P38000



CPU Score

P20366

P16800





3d Mark 11 Basic score



Overall Score

P11878

P10500



Graphics Score

P18620

P15400



Physics Score

P5846

P5400



Combined Score

P5480

P5300

#2
Posted 04/26/2012 01:29 AM   
Scroll To Top