Help GTS 450 and IP config !
Hi there ! sorry for my bad english i'm french.. okay, my problem is that I bought and installed my graphics card (gts 450) there is more than a month and two weeks since I had errors every time Internet connection type: valid ip configuration: Not fixed!
And since then I have to uninstall every time the graphics drivers for my card back online! say I have a 1920 * 1080 screen, it really bothers me to have to play on the 1280 * 1024! So if there are people who have had the same ERRORS! tell how to solve problem! thank you!
I'm in Windows 7 (64-Bits)
Hi there ! sorry for my bad english i'm french.. okay, my problem is that I bought and installed my graphics card (gts 450) there is more than a month and two weeks since I had errors every time Internet connection type: valid ip configuration: Not fixed!

And since then I have to uninstall every time the graphics drivers for my card back online! say I have a 1920 * 1080 screen, it really bothers me to have to play on the 1280 * 1024! So if there are people who have had the same ERRORS! tell how to solve problem! thank you!

I'm in Windows 7 (64-Bits)

#1
Posted 04/24/2012 05:24 PM   
This may be a conflict between the graphics drivers and the network card drivers. I am aware that some people had such a problem, though I have not experienced it myself.

Have you tried updating the network card drivers?
This may be a conflict between the graphics drivers and the network card drivers. I am aware that some people had such a problem, though I have not experienced it myself.



Have you tried updating the network card drivers?

Core i5 4670K @ 4.3GHz with 4GHz uncore
Corsair H100 water cooler
8GB Patriot Viper DDR3 @ 2400MHz
Gigabyte Z87X-OC mobo
SLI eVGA GTX670 FTW (1227MHz boost 6800MHz VRAM)
Soundblaster Z with 5.1 speakers
112GB OCZ Vertex 3 SSD
240GB OCZ Vertex 4 SSD
Corsair Carbide 500R case (white)
Akasa PowerXtreme 1200W PSU
HP ZR2740W 2560 x 1440 27" IPS panel
Windows 7 Pro 64bit

#2
Posted 04/25/2012 07:23 AM   
[quote name='Discordia' date='25 April 2012 - 08:23 AM' timestamp='1335338606' post='1400709']
This may be a conflict between the graphics drivers and the network card drivers. I am aware that some people had such a problem, though I have not experienced it myself.

Have you tried updating the network card drivers?
[/quote]

Yeah ! I have installed the new drivers but the last driver is for XP -_-
But... if i want a internet connection i need to uninstall my driver of my GTS, close my PC, turn on my PC, install the drivers, turn off and on the PC, and if i have a Luck, windows have a connection ><
[quote name='Discordia' date='25 April 2012 - 08:23 AM' timestamp='1335338606' post='1400709']

This may be a conflict between the graphics drivers and the network card drivers. I am aware that some people had such a problem, though I have not experienced it myself.



Have you tried updating the network card drivers?





Yeah ! I have installed the new drivers but the last driver is for XP -_-

But... if i want a internet connection i need to uninstall my driver of my GTS, close my PC, turn on my PC, install the drivers, turn off and on the PC, and if i have a Luck, windows have a connection ><

#3
Posted 04/26/2012 09:59 PM   
UP please
UP please

#4
Posted 04/30/2012 08:23 AM   
Scroll To Top