Sli problem graphic issues
Hi,
Ive had my computer for sometime and I have had this problem in the past but I fixed it somehow and now I am having the same issue. While running any game, took half life 2 as an example, upon the start screen or while playing the game there seems to be a transition between one image and another making it look like its moving. Really hard to explain so I uploaded video. Reason why I posted it in SLI troubleshoot is that when I disable mulit GPU it works fine or If I run in window mode it looks fine as well. Here are my specs as well. Ive been having thie problem for awhile and ive done research after research so now Im asking for help. Any help would be awesome!

Operating System: Windows 7 Professional 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.120305-1505)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: alienware
System Model: Area-51 X58
BIOS: BIOS Date: 04/24/09 17:39:43 Ver: 08.00.15
Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz (8 CPUs), ~2.7GHz
Memory: 6144MB RAM
Available OS Memory: 6136MB RAM
Page File: 2840MB used, 9428MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.01.7601.17514 64bit Unicode


Display Devices
---------------
Card name: NVIDIA GeForce GTX 295
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GTX 295
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_05E0&SUBSYS_064E10DE&REV_A1
Display Memory: 3684 MB
Dedicated Memory: 873 MB
Shared Memory: 2811 MB
Current Mode: 1920 x 1080 (32 bit) (59Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model: ASUS VH242H

http://www.youtube.com/watch?v=M9gfZyySiBE&feature=youtu.be
Hi,

Ive had my computer for sometime and I have had this problem in the past but I fixed it somehow and now I am having the same issue. While running any game, took half life 2 as an example, upon the start screen or while playing the game there seems to be a transition between one image and another making it look like its moving. Really hard to explain so I uploaded video. Reason why I posted it in SLI troubleshoot is that when I disable mulit GPU it works fine or If I run in window mode it looks fine as well. Here are my specs as well. Ive been having thie problem for awhile and ive done research after research so now Im asking for help. Any help would be awesome!



Operating System: Windows 7 Professional 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.120305-1505)

Language: English (Regional Setting: English)

System Manufacturer: alienware

System Model: Area-51 X58

BIOS: BIOS Date: 04/24/09 17:39:43 Ver: 08.00.15

Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz (8 CPUs), ~2.7GHz

Memory: 6144MB RAM

Available OS Memory: 6136MB RAM

Page File: 2840MB used, 9428MB available

Windows Dir: C:\Windows

DirectX Version: DirectX 11

DX Setup Parameters: Not found

User DPI Setting: Using System DPI

System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)

DWM DPI Scaling: Disabled

DxDiag Version: 6.01.7601.17514 64bit Unicode





Display Devices

---------------

Card name: NVIDIA GeForce GTX 295

Manufacturer: NVIDIA

Chip type: GeForce GTX 295

DAC type: Integrated RAMDAC

Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_05E0&SUBSYS_064E10DE&REV_A1

Display Memory: 3684 MB

Dedicated Memory: 873 MB

Shared Memory: 2811 MB

Current Mode: 1920 x 1080 (32 bit) (59Hz)

Monitor Name: Generic PnP Monitor

Monitor Model: ASUS VH242H



#1
Posted 04/21/2012 02:54 PM   
Scroll To Top