Quadro FX1400 issue no display when installed
Hi all, Im new to the forum /smile.gif' class='bbc_emoticon' alt=':smile:' />

Iv got a problem that I hope you can help me with. I have recently installed an asrock n68c-s motherboard into another computer. When I plug in my nvidia quadro graphics card I have no display to the monitor. The connections at the back of the graphics card are not those of a normal monitor cable so the monitor is plugged into the motherboard. On my last motherboard before it pigged it was the same as this, graphics card installed but monitor plugged into the motherboard but there was display on the monitor. I downloaded a driver but it doesnt want to install because it cannot detect any nvidia hardware.

Any ideas on the problem?

Thanks
Rik
Hi all, Im new to the forum /smile.gif' class='bbc_emoticon' alt=':smile:' />



Iv got a problem that I hope you can help me with. I have recently installed an asrock n68c-s motherboard into another computer. When I plug in my nvidia quadro graphics card I have no display to the monitor. The connections at the back of the graphics card are not those of a normal monitor cable so the monitor is plugged into the motherboard. On my last motherboard before it pigged it was the same as this, graphics card installed but monitor plugged into the motherboard but there was display on the monitor. I downloaded a driver but it doesnt want to install because it cannot detect any nvidia hardware.



Any ideas on the problem?



Thanks

Rik

#1
Posted 04/14/2012 04:40 PM   
Go into the motherboard BIOS (Setup) and tell it which (or both) video cards you are using, probably PCI-E or something to that effect.
Go into the motherboard BIOS (Setup) and tell it which (or both) video cards you are using, probably PCI-E or something to that effect.

http://www.hollywoodpcrepair.com/index.html



https://plus.google.com/113631846936966512572/about?gl=US&hl=en-US



Intel Core i7 X 980 3.33GHz @ 3.3 GHz

eVGA X58 Classified 4-Way SLI motherboard

HAF-X Case, Corsair H80 CPU Liquid Cooler

12GB System RAM

EVGA NVIDIA GeForce GTX 480

KingWin Mach 1 ATX 1220-Watt Power Supply

Western Digital VelociRaptor 10000 RPM hdd



Image

#2
Posted 04/14/2012 04:41 PM   
That worked! Thanks!

Rik
That worked! Thanks!



Rik

#3
Posted 04/14/2012 04:59 PM   
Great. Leave me a testimonial if you don't mind.

http://www.hollywoodpcrepair.com/testimonials.html
Great. Leave me a testimonial if you don't mind.



http://www.hollywoodpcrepair.com/testimonials.html

http://www.hollywoodpcrepair.com/index.html



https://plus.google.com/113631846936966512572/about?gl=US&hl=en-US



Intel Core i7 X 980 3.33GHz @ 3.3 GHz

eVGA X58 Classified 4-Way SLI motherboard

HAF-X Case, Corsair H80 CPU Liquid Cooler

12GB System RAM

EVGA NVIDIA GeForce GTX 480

KingWin Mach 1 ATX 1220-Watt Power Supply

Western Digital VelociRaptor 10000 RPM hdd



Image

#4
Posted 04/14/2012 05:04 PM   
Scroll To Top