PC get frozed and crash play q3 = crashing pc
Well hello all!!!

Im desesperate to fix this problem to be honest! one month or so since i have it...and dont know how to fix it...maybe some here know how to do it!

Let me explain:

When i start playing Quake III Arena game with all his patches etc etc, after 10-15 mins of playing it just completely freezes my whole pc, so that i cant do anything to get back control, i have to manually reboot the computer (holding in the power button on the pc), and tbh its realy realy anoying since i cant even play in any tournament :F


w7 x64 860 @ 2.8GHz
8 cores
8gb ram
geforce gtx285

Is there anything else to know? ^^
When I'm running q3 it's only using 13-15% of my cpu and 2.3gb ram, and thats when i have "everything" else still running as well (mirc, msn, ff, skype, itunes, etc).
Well hello all!!!



Im desesperate to fix this problem to be honest! one month or so since i have it...and dont know how to fix it...maybe some here know how to do it!



Let me explain:



When i start playing Quake III Arena game with all his patches etc etc, after 10-15 mins of playing it just completely freezes my whole pc, so that i cant do anything to get back control, i have to manually reboot the computer (holding in the power button on the pc), and tbh its realy realy anoying since i cant even play in any tournament :F





w7 x64 860 @ 2.8GHz

8 cores

8gb ram

geforce gtx285



Is there anything else to know? ^^

When I'm running q3 it's only using 13-15% of my cpu and 2.3gb ram, and thats when i have "everything" else still running as well (mirc, msn, ff, skype, itunes, etc).

#1
Posted 04/01/2012 11:39 AM   
damn no one knows? : (
damn no one knows? : (

#2
Posted 04/04/2012 09:48 PM   
lol it's really hard to say what could be a problem on such old game. So it happens only on Quake III or other games too?
lol it's really hard to say what could be a problem on such old game. So it happens only on Quake III or other games too?

CPU: Intel Core i7 3770 3.40 ghz
GPU: Asus GTX 680 2 GB
RAM: Corsair Vengeance Low Profile 12 GB 1600 mhz
SSD: A-DATA SX900 128 GB
HDD: WD Blue 1.0 TB
PSU: XFX 850W XXX Edition
MBO: Asrock Z77 Extreme6
CASE: Thermaltake Commander MS-I

#3
Posted 04/05/2012 09:15 PM   
[quote name='xenex93' date='05 April 2012 - 10:15 PM' timestamp='1333660547' post='1392423']
lol it's really hard to say what could be a problem on such old game. So it happens only on Quake III or other games too?
[/quote]
only q3 game :]
but we checked all the commands all is fine...dunno what can be :F
[quote name='xenex93' date='05 April 2012 - 10:15 PM' timestamp='1333660547' post='1392423']

lol it's really hard to say what could be a problem on such old game. So it happens only on Quake III or other games too?



only q3 game :]

but we checked all the commands all is fine...dunno what can be :F

#4
Posted 04/10/2012 11:05 PM   
Scroll To Top