nvidia drivers 296.10 - opinions? bug? drivers 296.10, nvidia
  1 / 8    
hi!.

somebody have opinion about nev drv. nvidia 296.10 - Some bugs? or crash or else....????
hi!.



somebody have opinion about nev drv. nvidia 296.10 - Some bugs? or crash or else....????

- Ci7 970 (6cores) - 3.2ghz 3,46 ,
Asus gtx 660 GTX660-DC2-2GD5 ,
12gb ram patriot extreme 2000mhz,
Win7 64bitdrv 314,07 ,
"clean system"..,
1200vat "be q. dark power" ,
FULLTOWER:

#1
Posted 03/15/2012 06:24 AM   
[quote name='martinkf' date='15 March 2012 - 01:24 AM' timestamp='1331792642' post='1383104']
hi!.

somebody have opinion about nev drv. nvidia 296.10 - Some bugs? or crash or else....????
[/quote]


Seems to run games very well for me but card doesn't downclock, even after I changed from 70 to 60hz , ugh.
[quote name='martinkf' date='15 March 2012 - 01:24 AM' timestamp='1331792642' post='1383104']

hi!.



somebody have opinion about nev drv. nvidia 296.10 - Some bugs? or crash or else....????







Seems to run games very well for me but card doesn't downclock, even after I changed from 70 to 60hz , ugh.

Motherboard: Gigabyte Z77 UD5H + 2500k

Ram: 8g (4g x 2 Samsung 30nm MV-3V4G3)

GPU: MSI 570GTX reference card - stock

PSU: SeaSonic S12 Energy Plus SS-650HT 650W

Sound: Creative Audigy 2 ZS PCI

HD: OCZ Agility 60g, Intel RST AHCI driver, Win7 x64

Mouse: G9x, Sensei, + more

One LCD attached, DVI mode, DPC Latency = 4

#2
Posted 03/15/2012 08:04 AM   
[img]http://img854.imageshack.us/img854/4135/img9b.jpg[/img]
(Asus 560 TI no overclock and 35°c temp)

only with this driver 2 times in 2 days. back to 295.73 and no problems.. ManuelG?
Image

(Asus 560 TI no overclock and 35°c temp)



only with this driver 2 times in 2 days. back to 295.73 and no problems.. ManuelG?

#3
Posted 03/15/2012 08:21 PM   
best driver since 285 serie for me.
best driver since 285 serie for me.

DX58OG Intel Board | i7-970 | SLI 2x Gigabyte GTX 660 Ti 2GB stock OC @ 1033/1111 Mhz | 12GB Mem | Windows 7 64bit | 3D Vision | PJ6221 Viewsonic Projector

#4
Posted 03/15/2012 11:07 PM   
[edit] Hmm...thought I was having driver issues but also seeing some bad things on one of my SSDs. I'll eliminate that first. /blarg.gif' class='bbc_emoticon' alt=':/' />
[edit] Hmm...thought I was having driver issues but also seeing some bad things on one of my SSDs. I'll eliminate that first. /blarg.gif' class='bbc_emoticon' alt=':/' />

#5
Posted 03/16/2012 12:04 AM   
This driver is best for my 460
This driver is best for my 460

#6
Posted 03/16/2012 06:26 AM   
[quote name='aquickdeath001' date='15 March 2012 - 04:04 AM' timestamp='1331798654' post='1383150']
but card doesn't downclock
[/quote]

Yeah well which is worse, a card failing to downclock, or a card downclocking when it shouldn't be.. Fermi's power management has been problematic since the very beginning. I can only hope Kepler isn't plagued with the same issues.

For me 295.73 was the best driver in a while, and 296 seems on par with it.
[quote name='aquickdeath001' date='15 March 2012 - 04:04 AM' timestamp='1331798654' post='1383150']

but card doesn't downclock





Yeah well which is worse, a card failing to downclock, or a card downclocking when it shouldn't be.. Fermi's power management has been problematic since the very beginning. I can only hope Kepler isn't plagued with the same issues.



For me 295.73 was the best driver in a while, and 296 seems on par with it.

"This is your code. These are also your bugs. Really. Yes, the API runtime and the
driver have bugs, but this is not one of them. Now go fix it already." -fgiesen

#7
Posted 03/16/2012 04:33 PM   
best driver ever for my 560ti, no more tdr on desktop or net browsing.
best driver ever for my 560ti, no more tdr on desktop or net browsing.

MSI GTX 560Ti Twin Forzr2 OC

Intel Q9650

Gigabyte P35T-DQ6

8gb ocz reaper ddr3

1tb wd black

Corsair HX620

Windows 7 Ultimate x64

#8
Posted 03/16/2012 11:42 PM   
[quote name='kurtferro' date='15 March 2012 - 09:21 PM' timestamp='1331842870' post='1383415']
[spoiler][img]http://img854.imageshack.us/img854/4135/img9b.jpg[/img][/spoiler]
(Asus 560 TI no overclock and 35°c temp)

only with this driver 2 times in 2 days. back to 295.73 and no problems.. ManuelG?
[/quote]

Several minutes ego I had similar "effect" (never saw such thing since my first NvidiaTNT) - PC stops responding and only hard reset helped. Yesterday I've installed 296.10 drivers for my GTX560Ti (Win7 Ultimate 32-bit)... I'm afraid we need new drivers pretty quick!

EDIT: I didn't installed "3D driver-apps" because I'm not using such things.
[quote name='kurtferro' date='15 March 2012 - 09:21 PM' timestamp='1331842870' post='1383415']

[spoiler]Image[/spoiler]

(Asus 560 TI no overclock and 35°c temp)



only with this driver 2 times in 2 days. back to 295.73 and no problems.. ManuelG?





Several minutes ego I had similar "effect" (never saw such thing since my first NvidiaTNT) - PC stops responding and only hard reset helped. Yesterday I've installed 296.10 drivers for my GTX560Ti (Win7 Ultimate 32-bit)... I'm afraid we need new drivers pretty quick!



EDIT: I didn't installed "3D driver-apps" because I'm not using such things.

GPU: GigaByte GTX 560 Ti (GV-N560OC-1GI; BIOS F13)
CPU: Intel Core2Duo E8400 (3.00 GHz; default clock)
MB: Abit IX38-QuadGT (BIOS: v14)
RAM: 8GB Kingston HyperX (4x2GB, DDR2)
SSD: OCZ Vertex Turbo 120 GB (FW 1.7; system drive)
HDD: WD Caviar RE4-GP 2TB (SATA II; profile/storage drive)
Display: EIZO S1932 (1280x1024)
Sound: Sound Blaster X-Fi XtremeGamer (PCI)
PSU: BeQuiet DarkPower Pro P7 550W
OS: Windows 7 Ultimate 32-bit

#9
Posted 03/17/2012 09:42 AM   
I'm also getting those artifacts on my screen. Also getting BSOD and freezes.

My params: GeForce GTX560 1GB. Windows 7 x64.

My BSOD information: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL: 0x0000000A (0xFFFFFA8027EE3100, 0x0000000000000002, 0x0000000000000000, 0xFFFFF800033944A6). Is this is driver problems?

I'm freezing after 3-4 hours of non-stop working.

Can someone help with that?

P.S.: Now I'm on 295.73... /blarg.gif' class='bbc_emoticon' alt=':/' />
I'm also getting those artifacts on my screen. Also getting BSOD and freezes.



My params: GeForce GTX560 1GB. Windows 7 x64.



My BSOD information: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL: 0x0000000A (0xFFFFFA8027EE3100, 0x0000000000000002, 0x0000000000000000, 0xFFFFF800033944A6). Is this is driver problems?



I'm freezing after 3-4 hours of non-stop working.



Can someone help with that?



P.S.: Now I'm on 295.73... /blarg.gif' class='bbc_emoticon' alt=':/' />

#10
Posted 03/17/2012 01:55 PM   
[quote name='faridliner' date='17 March 2012 - 08:55 AM' timestamp='1331992520' post='1384165']
I'm also getting those artifacts on my screen. Also getting BSOD and freezes.

My params: GeForce GTX560 1GB. Windows 7 x64.

My BSOD information: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL: 0x0000000A (0xFFFFFA8027EE3100, 0x0000000000000002, 0x0000000000000000, 0xFFFFF800033944A6). Is this is driver problems?

I'm freezing after 3-4 hours of non-stop working.

Can someone help with that?

P.S.: Now I'm on 295.73... /blarg.gif' class='bbc_emoticon' alt=':/' />
[/quote]

Possibly a driver problem.

http://aumha.org/a/stop.php#0x0a
[quote name='faridliner' date='17 March 2012 - 08:55 AM' timestamp='1331992520' post='1384165']

I'm also getting those artifacts on my screen. Also getting BSOD and freezes.



My params: GeForce GTX560 1GB. Windows 7 x64.



My BSOD information: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL: 0x0000000A (0xFFFFFA8027EE3100, 0x0000000000000002, 0x0000000000000000, 0xFFFFF800033944A6). Is this is driver problems?



I'm freezing after 3-4 hours of non-stop working.



Can someone help with that?



P.S.: Now I'm on 295.73... /blarg.gif' class='bbc_emoticon' alt=':/' />





Possibly a driver problem.



http://aumha.org/a/stop.php#0x0a

#11
Posted 03/17/2012 04:43 PM   
296.10 works fine on all 3 of my computers.
296.10 works fine on all 3 of my computers.

Corsair C70 case, ASUS Sabertooth X58,Intel i7 970 6 core cpu, 24gigs Avant memory, PNY GTX 680 4GB, Corsair AX1200 psu with sleeved cables, Sound Blaster Z, 2 LG Blu-Ray, 2 Crucial M500 120GB SSD, 1 Seagate 500GB HDD, 1 Western Digital VelociRaptor 1TB HDD, Microsoft SideWinder X4 keyboard, Corsair M65 mouse, Xbox 360 controller, Logitech 5.1 speakers, LG 27" IPS LED monitor, 3 Noctua 120mm fans, 2 Noctua 140mm fans, 1 Noctua 92mm fan, Noctua NH-C12P SE14 140mm SSO cpu cooler. Windows 7 Pro 64 bit. GPU has a small overclock by me.

#12
Posted 03/17/2012 05:31 PM   
[quote name='kurtferro' date='15 March 2012 - 08:21 PM' timestamp='1331842870' post='1383415']
[img]http://img854.imageshack.us/img854/4135/img9b.jpg[/img]
(Asus 560 TI no overclock and 35°c temp)

only with this driver 2 times in 2 days. back to 295.73 and no problems.. ManuelG?
[/quote]


very similar problem i had today with 296.10 driver, went to play youtube video in fullscreen and then everything went purpleish and looke like your screenshot, keyboard and mouse stopped responding and eventually pc locked up too. gona back to 275.33 driver now, since i cant be asked with all these stability issues with the newer drivers. manuelG take a look in to this, the problem has not been fixed,
[quote name='kurtferro' date='15 March 2012 - 08:21 PM' timestamp='1331842870' post='1383415']

Image

(Asus 560 TI no overclock and 35°c temp)



only with this driver 2 times in 2 days. back to 295.73 and no problems.. ManuelG?







very similar problem i had today with 296.10 driver, went to play youtube video in fullscreen and then everything went purpleish and looke like your screenshot, keyboard and mouse stopped responding and eventually pc locked up too. gona back to 275.33 driver now, since i cant be asked with all these stability issues with the newer drivers. manuelG take a look in to this, the problem has not been fixed,

MSI GTX 560Ti Twin Forzr2 OC

Intel Q9650

Gigabyte P35T-DQ6

8gb ocz reaper ddr3

1tb wd black

Corsair HX620

Windows 7 Ultimate x64

#13
Posted 03/17/2012 05:44 PM   
[quote name='slybunda' date='17 March 2012 - 06:44 PM' timestamp='1332006280' post='1384237']
..keyboard and mouse stopped responding and eventually pc locked up too...
[/quote]

yes too, need to force shutdown for restart. i hope manuelG doing something for that.
[quote name='slybunda' date='17 March 2012 - 06:44 PM' timestamp='1332006280' post='1384237']

..keyboard and mouse stopped responding and eventually pc locked up too...





yes too, need to force shutdown for restart. i hope manuelG doing something for that.

#14
Posted 03/17/2012 08:29 PM   
[quote name='slybunda' date='17 March 2012 - 05:44 PM' timestamp='1332006280' post='1384237']
very similar problem i had today with 296.10 driver, went to play youtube video in fullscreen and then everything went purpleish and looke like your screenshot, keyboard and mouse stopped responding and eventually pc locked up too. gona back to 275.33 driver now, since i cant be asked with all these stability issues with the newer drivers. manuelG take a look in to this, the problem has not been fixed,
[/quote]
Just had this happen too. Very odd, my system had been fine since 290.36.
[quote name='slybunda' date='17 March 2012 - 05:44 PM' timestamp='1332006280' post='1384237']

very similar problem i had today with 296.10 driver, went to play youtube video in fullscreen and then everything went purpleish and looke like your screenshot, keyboard and mouse stopped responding and eventually pc locked up too. gona back to 275.33 driver now, since i cant be asked with all these stability issues with the newer drivers. manuelG take a look in to this, the problem has not been fixed,



Just had this happen too. Very odd, my system had been fine since 290.36.

GPU: MSI GTX560Ti Twin Frozr II OC 880/4200 (factory overclock)

Monitor: Dell 2312HM 1920x1080@60hz
Monitor/TV: LG32LH5000 1920x1080@50hz

#15
Posted 03/17/2012 08:54 PM   
  1 / 8    
Scroll To Top