295.73 are in bound
  1 / 5    
Just seen them listed on geforce.com Not sure if WHQL or beta.
Just seen them listed on geforce.com Not sure if WHQL or beta.

#1
Posted 02/21/2012 08:23 AM   
WHQL. Will be up in the morning.
WHQL. Will be up in the morning.

Please send me a PM if I fail to keep up on replying in any specific thread or leave a driver feedback: Driver Feedback

#2
Posted 02/21/2012 08:36 AM   
Excellent. Now the big question and what everyone wants to know. Did Nvidia solve the random tdr issues people are having? Including myself. Especially with Firefox. And are they much different from the latest beta with many more fixes?
Excellent. Now the big question and what everyone wants to know. Did Nvidia solve the random tdr issues people are having? Including myself. Especially with Firefox. And are they much different from the latest beta with many more fixes?

#3
Posted 02/21/2012 08:40 AM   
Does these driver have the "more than 60Hz refresh rate full 3D clocks bug"?? :D
Does these driver have the "more than 60Hz refresh rate full 3D clocks bug"?? :D

| Intel Core i7-2600K | Asus P8Z68 DELUXE | Corsair Vengeance Blue DDR3 1600MHz 4x4GB | Enermax Modu87+ 900W | SLI Gigabyte GTX 580 Windforce 3x | X-FI Titanium Champion | Win 7 PRO 64bit | Intel SSD 80gb X-25M G2 + 128GB Corsair Force 3 RAID 0 + WD RE3 1TB RAID 0 | CoolerMaster HAF X | Samsung 2233rz 3D | Logitech G19 | Roccat Kone+ | Razer Nostromo |

#4
Posted 02/21/2012 11:02 AM   
I will answer myself:

The full 3D clock with more than 60Hz refresh rate bug that was introduced with 290.xx is still here, nice rotfl.. and there is no SLI option on / off on these drivers.. Do you have a testing team nvidia? Srsly.. again have to roll back for the 4th time since 290.xx driver cause to run at full 3D clocks on desktp.. with +50w on idle..

Here You are:
[img]http://pakko.altervista.org/img/295_73_full3D_bug_AGAIN.jpg[/img]
I will answer myself:



The full 3D clock with more than 60Hz refresh rate bug that was introduced with 290.xx is still here, nice rotfl.. and there is no SLI option on / off on these drivers.. Do you have a testing team nvidia? Srsly.. again have to roll back for the 4th time since 290.xx driver cause to run at full 3D clocks on desktp.. with +50w on idle..



Here You are:

Image

| Intel Core i7-2600K | Asus P8Z68 DELUXE | Corsair Vengeance Blue DDR3 1600MHz 4x4GB | Enermax Modu87+ 900W | SLI Gigabyte GTX 580 Windforce 3x | X-FI Titanium Champion | Win 7 PRO 64bit | Intel SSD 80gb X-25M G2 + 128GB Corsair Force 3 RAID 0 + WD RE3 1TB RAID 0 | CoolerMaster HAF X | Samsung 2233rz 3D | Logitech G19 | Roccat Kone+ | Razer Nostromo |

#5
Posted 02/21/2012 11:28 AM   
[quote name='pakko' date='21 February 2012 - 12:28 PM' timestamp='1329823710' post='1372184']
I will answer myself:

The full 3D clock with more than 60Hz refresh rate bug that was introduced with 290.xx is still here, nice rotfl.. and there is no SLI option on / off on these drivers.. Do you have a testing team nvidia? Srsly.. again have to roll back for the 4th time since 290.xx driver cause to run at full 3D clocks on desktp.. with +50w on idle..
[/quote]

Instead, why don't you make sure it's not a user error?

These work just fine on my GTX580 3-Way SLI and I could activate SLI just fine.

[img]http://i.imgur.com/LCxWH.png[/img]

Most of the times the problems are caused by the user, not the drivers. /confused.gif' class='bbc_emoticon' alt=':confused:' />
[quote name='pakko' date='21 February 2012 - 12:28 PM' timestamp='1329823710' post='1372184']

I will answer myself:



The full 3D clock with more than 60Hz refresh rate bug that was introduced with 290.xx is still here, nice rotfl.. and there is no SLI option on / off on these drivers.. Do you have a testing team nvidia? Srsly.. again have to roll back for the 4th time since 290.xx driver cause to run at full 3D clocks on desktp.. with +50w on idle..





Instead, why don't you make sure it's not a user error?



These work just fine on my GTX580 3-Way SLI and I could activate SLI just fine.



Image



Most of the times the problems are caused by the user, not the drivers. /confused.gif' class='bbc_emoticon' alt=':confused:' />

ImageImage
Image
EK Supreme HF Plexi + 2x Aquagrafx GTX680 + EK CoolStream XT360 + HWL Black Ice GTS 240 + XSPC Dual Acrylic + D5
FiiO E7 DAC + FiiO E9 AMP + Beyerdynamic DT-770 PRO (250 OHM)

#6
Posted 02/21/2012 11:37 AM   
as i wrote in Guru3D forum, i have uninstalled the old ones, reboot with F8, driver sweeper, reboot on normal mode, installed with clean installation option checked, reboot normal again and no sli option. But i dun care, i have the other big bug so no point for me for keep it on my pc =|
as i wrote in Guru3D forum, i have uninstalled the old ones, reboot with F8, driver sweeper, reboot on normal mode, installed with clean installation option checked, reboot normal again and no sli option. But i dun care, i have the other big bug so no point for me for keep it on my pc =|

| Intel Core i7-2600K | Asus P8Z68 DELUXE | Corsair Vengeance Blue DDR3 1600MHz 4x4GB | Enermax Modu87+ 900W | SLI Gigabyte GTX 580 Windforce 3x | X-FI Titanium Champion | Win 7 PRO 64bit | Intel SSD 80gb X-25M G2 + 128GB Corsair Force 3 RAID 0 + WD RE3 1TB RAID 0 | CoolerMaster HAF X | Samsung 2233rz 3D | Logitech G19 | Roccat Kone+ | Razer Nostromo |

#7
Posted 02/21/2012 11:43 AM   
You sure that any overclock software was closed and cards were at stock?

This driver works great for me so far.
You sure that any overclock software was closed and cards were at stock?



This driver works great for me so far.

ImageImage
Image
EK Supreme HF Plexi + 2x Aquagrafx GTX680 + EK CoolStream XT360 + HWL Black Ice GTS 240 + XSPC Dual Acrylic + D5
FiiO E7 DAC + FiiO E9 AMP + Beyerdynamic DT-770 PRO (250 OHM)

#8
Posted 02/21/2012 11:46 AM   
yes since if i put the 285.79 drivers it's all perfect =| and i'm not the only one, every user with a monitor 3D (so every one who can use 100Hz-110Hz and 120Hz refresh rate), HAVE the same bug. and still, ManuelG didn't said a word about this bug.. why?????
yes since if i put the 285.79 drivers it's all perfect =| and i'm not the only one, every user with a monitor 3D (so every one who can use 100Hz-110Hz and 120Hz refresh rate), HAVE the same bug. and still, ManuelG didn't said a word about this bug.. why?????

| Intel Core i7-2600K | Asus P8Z68 DELUXE | Corsair Vengeance Blue DDR3 1600MHz 4x4GB | Enermax Modu87+ 900W | SLI Gigabyte GTX 580 Windforce 3x | X-FI Titanium Champion | Win 7 PRO 64bit | Intel SSD 80gb X-25M G2 + 128GB Corsair Force 3 RAID 0 + WD RE3 1TB RAID 0 | CoolerMaster HAF X | Samsung 2233rz 3D | Logitech G19 | Roccat Kone+ | Razer Nostromo |

#9
Posted 02/21/2012 11:49 AM   
Ah, I have no 3D monitor to test, so I can't tell then.

But on my Dell U2711 it works great at 2560x1440 and so far these drivers are amazing for me.
Ah, I have no 3D monitor to test, so I can't tell then.



But on my Dell U2711 it works great at 2560x1440 and so far these drivers are amazing for me.

ImageImage
Image
EK Supreme HF Plexi + 2x Aquagrafx GTX680 + EK CoolStream XT360 + HWL Black Ice GTS 240 + XSPC Dual Acrylic + D5
FiiO E7 DAC + FiiO E9 AMP + Beyerdynamic DT-770 PRO (250 OHM)

#10
Posted 02/21/2012 11:53 AM   
Ok, i have reinstalled and the is the SLI option now but the full 3D clock bug is still there as older 29x.xx drivers.
Ok, i have reinstalled and the is the SLI option now but the full 3D clock bug is still there as older 29x.xx drivers.

| Intel Core i7-2600K | Asus P8Z68 DELUXE | Corsair Vengeance Blue DDR3 1600MHz 4x4GB | Enermax Modu87+ 900W | SLI Gigabyte GTX 580 Windforce 3x | X-FI Titanium Champion | Win 7 PRO 64bit | Intel SSD 80gb X-25M G2 + 128GB Corsair Force 3 RAID 0 + WD RE3 1TB RAID 0 | CoolerMaster HAF X | Samsung 2233rz 3D | Logitech G19 | Roccat Kone+ | Razer Nostromo |

#11
Posted 02/21/2012 11:55 AM   
[quote name='ManuelG' date='21 February 2012 - 08:36 AM' timestamp='1329813413' post='1372127']
WHQL. Will be up in the morning.
[/quote]

This morning, or Wednesday morning?
[quote name='ManuelG' date='21 February 2012 - 08:36 AM' timestamp='1329813413' post='1372127']

WHQL. Will be up in the morning.





This morning, or Wednesday morning?

#12
Posted 02/21/2012 12:30 PM   
[quote name='MSTRB' date='21 February 2012 - 01:30 PM' timestamp='1329827459' post='1372204']
This morning, or Wednesday morning?
[/quote]

They are already up!
[quote name='MSTRB' date='21 February 2012 - 01:30 PM' timestamp='1329827459' post='1372204']

This morning, or Wednesday morning?





They are already up!

Corsair 650D ¦¦ BeQuiet! DarkPower 850W ¦¦ Asus Sabertooth P67 ¦¦ Intel i7 2700K @ 4,5ghz (Noctual NH-D14 PWM) ¦¦ 8gb ddr3 1333 7-7-7-20 Kingston HyperX ¦¦ eVGA GTX580 @ 840/1680/4200mhz ¦¦ Caviar Black 500gb main HDD, Caviar Green 500gb and some Sony DVD Burner :-)

#13
Posted 02/21/2012 12:34 PM   
[quote name='MSTRB' date='21 February 2012 - 01:30 PM' timestamp='1329827459' post='1372204']
This morning, or Wednesday morning?
[/quote]

This morning: http://www.geforce.com/News/articles/nvidia-geforce-295-73-whql-drivers-released
[quote name='MSTRB' date='21 February 2012 - 01:30 PM' timestamp='1329827459' post='1372204']

This morning, or Wednesday morning?





This morning: http://www.geforce.com/News/articles/nvidia-geforce-295-73-whql-drivers-released

#14
Posted 02/21/2012 12:35 PM   
Performance claims for some games (ie Skyrim) in these 295.71 WHQL drivers, it should be noted, are performance gains from the last WHQL...not necessarily from the last 295 Beta. I've been doing benchmark tests to see if the 295.71 WHQL brought any performance gain in Skyrim over the last Beta, and I can find no difference at all.
Performance claims for some games (ie Skyrim) in these 295.71 WHQL drivers, it should be noted, are performance gains from the last WHQL...not necessarily from the last 295 Beta. I've been doing benchmark tests to see if the 295.71 WHQL brought any performance gain in Skyrim over the last Beta, and I can find no difference at all.

#15
Posted 02/21/2012 12:39 PM   
  1 / 5    
Scroll To Top