PhysX and 3D Vision Installation problem
Hello!

For the last 3 hours I have tried to install and reinstall the PhysX and 3D Vision using this driver 295.51 and it simply doesn't want to install. I have tried also driver 285.62, and driver 290.53, with same results. I don't really need 3D vision, cause I don't have it on my pc, so my main problem would be ONLY then with PhysX drivers. I have tried everything from cleaning up with driver sweeper and CCleaner, removing drivers with add and remove programms, and I have also deleted all Nvidia folders by hands, and have clean my registry but all this with no result. I own 2 SLI GTX 580 SC graphic cards. I am running Window's 7 64bits. If you guy's can help me to solve this issue I would really appreciate this.

Thank you!
Hello!



For the last 3 hours I have tried to install and reinstall the PhysX and 3D Vision using this driver 295.51 and it simply doesn't want to install. I have tried also driver 285.62, and driver 290.53, with same results. I don't really need 3D vision, cause I don't have it on my pc, so my main problem would be ONLY then with PhysX drivers. I have tried everything from cleaning up with driver sweeper and CCleaner, removing drivers with add and remove programms, and I have also deleted all Nvidia folders by hands, and have clean my registry but all this with no result. I own 2 SLI GTX 580 SC graphic cards. I am running Window's 7 64bits. If you guy's can help me to solve this issue I would really appreciate this.



Thank you!

#1
Posted 02/07/2012 08:40 AM   
The driver packages you've used work fine. Windows may be broken or corrupted, or something is interferring with the installation. Try to install the driver in Windows Safe Mode and see if that helps.
If issue persists, chances are you may have to reinstall Windows to fix it.
The driver packages you've used work fine. Windows may be broken or corrupted, or something is interferring with the installation. Try to install the driver in Windows Safe Mode and see if that helps.

If issue persists, chances are you may have to reinstall Windows to fix it.

NVIDIA Techical Support

#2
Posted 02/07/2012 10:45 PM   
[quote name='GeforceDave' date='07 February 2012 - 05:45 PM' timestamp='1328654732' post='1366593']
The driver packages you've used work fine. Windows may be broken or corrupted, or something is interferring with the installation. Try to install the driver in Windows Safe Mode and see if that helps.
If issue persists, chances are you may have to reinstall Windows to fix it.
[/quote]

Hello!
After taking your advice into consideration and applying it, like you said, sadly to say, it did not worked. [img]http://forums.nvidia.com/public/style_emoticons/default/confused.gif[/img] [img]http://forums.nvidia.com/public/style_emoticons/default/wallbash.gif[/img] So I restarted my computer in normal mode and after two tries, reinstalling all drivers from 295.51, it worked [img]http://forums.nvidia.com/public/style_emoticons/default/turned.gif[/img] [b][u][color="#0000ff"]The MAGIC of Window's I guess[/color][/u][/b]. [img]http://forums.nvidia.com/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif[/img] Well thanks[color="#00ff00"] [b][u]GeforceDave[/u][/b] [/color]for your help, much appreciated. [img]http://forums.nvidia.com/public/style_emoticons/default/heart.gif[/img]

Daniel ( aka Legionnaire ) [img]http://forums.nvidia.com/public/style_emoticons/default/thanks.gif[/img] [img]http://forums.nvidia.com/public/style_emoticons/default/w00twave.gif[/img]
[quote name='GeforceDave' date='07 February 2012 - 05:45 PM' timestamp='1328654732' post='1366593']

The driver packages you've used work fine. Windows may be broken or corrupted, or something is interferring with the installation. Try to install the driver in Windows Safe Mode and see if that helps.

If issue persists, chances are you may have to reinstall Windows to fix it.





Hello!

After taking your advice into consideration and applying it, like you said, sadly to say, it did not worked. Image Image So I restarted my computer in normal mode and after two tries, reinstalling all drivers from 295.51, it worked Image The MAGIC of Window's I guess. Image Well thanks GeforceDave for your help, much appreciated. Image



Daniel ( aka Legionnaire ) Image Image

#3
Posted 02/08/2012 04:27 AM   
That's great! Glad to hear you fixed it.
Cheers!
That's great! Glad to hear you fixed it.

Cheers!

NVIDIA Techical Support

#4
Posted 02/09/2012 11:10 PM   
Scroll To Top