SW:TOR graphics issue.
game seems a bit framey constantly all be it i have a geforce g100 i still feel that my graphics card should be able to run sw:tor on lowest quality without a problem yet it doesnt are there some "optimum" settings for a G100 to play sw:tor its not a ram issue as i have 6gb and required/suggested is 2gb so my guess is the settings for my graphics card are messed up and is causing the game to be framey so any suggestions would be much appreciated.
game seems a bit framey constantly all be it i have a geforce g100 i still feel that my graphics card should be able to run sw:tor on lowest quality without a problem yet it doesnt are there some "optimum" settings for a G100 to play sw:tor its not a ram issue as i have 6gb and required/suggested is 2gb so my guess is the settings for my graphics card are messed up and is causing the game to be framey so any suggestions would be much appreciated.

#1
Posted 12/18/2011 11:48 AM   
your gpu is bottom of the barrel.....

what is your cpu like ?
your gpu is bottom of the barrel.....



what is your cpu like ?

Antec Dark Fleet DF-85 Case

ASUS P8Z68-V Pro/Gen3

i7-2600k @ 4.4 GHz

Corsair H60 in Push/Pull

G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600 9-9-9-24

2 Zotac GTX 580s in SLI

Crucial M4 128GB SSD for OS

Western Digital Caviar Black 500GB 7200 RPM HDD

PSU Corsair HX 1050W

Windows 7 64-Bit Home Premium

Monitor Dell UltraSharp U2410 (1920x1200)

#2
Posted 12/18/2011 01:46 PM   
Intel core 2 quad cpu q8200 2.33ghz
Intel core 2 quad cpu q8200 2.33ghz

#3
Posted 12/18/2011 02:56 PM   
Scroll To Top