UPDATE YOUR FREAKING DRIVER
As the title says... What are you waiting for? Your drivers sucks, change it... I payed 213 euros for a 560 ti and 40 euros for battlefield 3 and i cant play it due to artifacting, i also get "driver stoped responding".

NO NO NO, i wont downclock my 2 days old card and im not gonna tweak windows because of this. YOU HAVE TO CHANGE THE DRIVERS is that clear? 2 repeatdly WHQL drivers are a total failure.

Look all these posts on your forum. Are you BLIND?... geezzz
As the title says... What are you waiting for? Your drivers sucks, change it... I payed 213 euros for a 560 ti and 40 euros for battlefield 3 and i cant play it due to artifacting, i also get "driver stoped responding".



NO NO NO, i wont downclock my 2 days old card and im not gonna tweak windows because of this. YOU HAVE TO CHANGE THE DRIVERS is that clear? 2 repeatdly WHQL drivers are a total failure.



Look all these posts on your forum. Are you BLIND?... geezzz

#1
Posted 11/02/2011 11:56 AM   
[quote name='dos659' date='02 November 2011 - 01:56 PM' timestamp='1320235018' post='1319123']
As the title says... What are you waiting for? Your drivers sucks, change it... I payed 213 euros for a 560 ti and 40 euros for battlefield 3 and i cant play it due to artifacting, i also get "driver stoped responding".

NO NO NO, i wont downclock my 2 days old card and im not gonna tweak windows because of this. YOU HAVE TO CHANGE THE DRIVERS is that clear? 2 repeatdly WHQL drivers are a total failure.

Look all these posts on your forum. Are you BLIND?... geezzz
[/quote]
100% Agree
Nvidia really ****ed up this one
[quote name='dos659' date='02 November 2011 - 01:56 PM' timestamp='1320235018' post='1319123']

As the title says... What are you waiting for? Your drivers sucks, change it... I payed 213 euros for a 560 ti and 40 euros for battlefield 3 and i cant play it due to artifacting, i also get "driver stoped responding".



NO NO NO, i wont downclock my 2 days old card and im not gonna tweak windows because of this. YOU HAVE TO CHANGE THE DRIVERS is that clear? 2 repeatdly WHQL drivers are a total failure.



Look all these posts on your forum. Are you BLIND?... geezzz



100% Agree

Nvidia really ****ed up this one

#2
Posted 11/02/2011 12:00 PM   
I agree Its Nvidia's Responsibility to fix the drivers. Im not downclocking-downgrading a Doggone thing when I bought the product I bought it with the explicit i idea of using ALL of its features. With Nvidia its is like they honestly fault us for buying their products. ATI has it fair shares of driver issues, but at least they own up to them. As of yet Nvidia wont even take responsibility for the hundreds if not thousands of customers experiencing issues.




as my thread here also pointed out.
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=213710&st=0&p=1313166&#entry1313166
I agree Its Nvidia's Responsibility to fix the drivers. Im not downclocking-downgrading a Doggone thing when I bought the product I bought it with the explicit i idea of using ALL of its features. With Nvidia its is like they honestly fault us for buying their products. ATI has it fair shares of driver issues, but at least they own up to them. As of yet Nvidia wont even take responsibility for the hundreds if not thousands of customers experiencing issues.









as my thread here also pointed out.

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=213710&st=0&p=1313166&#entry1313166

PC SETUP:



(CPU: i7 860)

(Motherboard: MSI P55-GD80 )

(Memory: G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 1333 (8-8-8-21)

(Graphics Card: Gigabyte 560ti 900mhz OC )

(Hard Drive: WD Caviar Black 750GB )

(Sound Card: Auzentech X-Raider )

(Power Supply: Coolermaster SilentPro M 850w )

(Case: CM690 )

(CPU cooling: Coolit Eco A.L.C )

(GPU cooling: After Market )

(OS: Windows 7 64bit)

#3
Posted 11/02/2011 12:29 PM   
I don't care really since 0ms fubar dsl2+ 0ms broadband availible next week.

THERFORE NO RUSH FOR ME HEH!!!.

EA YOU LUCKY GIT$.

OTHERWISE I NUKED.

(Ahh, I feel much better now!)

THEN I KILL YOU ALL ONLINE!!!.
I don't care really since 0ms fubar dsl2+ 0ms broadband availible next week.



THERFORE NO RUSH FOR ME HEH!!!.



EA YOU LUCKY GIT$.



OTHERWISE I NUKED.



(Ahh, I feel much better now!)



THEN I KILL YOU ALL ONLINE!!!.

#4
Posted 11/02/2011 12:42 PM   
drivers work flawless for me....maybe you need to read how to install them proper .......drivesweeper in safemode and so on.....
drivers work flawless for me....maybe you need to read how to install them proper .......drivesweeper in safemode and so on.....

Antec Dark Fleet DF-85 Case

ASUS P8Z68-V Pro/Gen3

i7-2600k @ 4.4 GHz

Corsair H60 in Push/Pull

G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600 9-9-9-24

2 Zotac GTX 580s in SLI

Crucial M4 128GB SSD for OS

Western Digital Caviar Black 500GB 7200 RPM HDD

PSU Corsair HX 1050W

Windows 7 64-Bit Home Premium

Monitor Dell UltraSharp U2410 (1920x1200)

#5
Posted 11/02/2011 12:52 PM   
[quote name='MontyQ' date='02 November 2011 - 02:52 PM' timestamp='1320238371' post='1319146']
drivers work flawless for me....maybe you need to read how to install them proper .......drivesweeper in safemode and so on.....
[/quote]
Please dont speak if you dont know what your tallking about,
Too much pepole have this problem. This is general problem
[quote name='MontyQ' date='02 November 2011 - 02:52 PM' timestamp='1320238371' post='1319146']

drivers work flawless for me....maybe you need to read how to install them proper .......drivesweeper in safemode and so on.....



Please dont speak if you dont know what your tallking about,

Too much pepole have this problem. This is general problem

#6
Posted 11/02/2011 01:44 PM   
I have 280.26 driver installed and i have no problems with games at all...
I have 280.26 driver installed and i have no problems with games at all...

AMD Phenom II X2 555BE (unlocked X4 B55)

Scythe Ninja 3 + 2x 12cm Scythe PWM fans

ASRock 880GMH/USB3 R2.0

2x4Gb Kingston HyperX XMP 1600Mhz DDR3

Inno3D GTX 560 Ti HerculeZ iChill - 280.26

500 Gb Seagate + 1Tb Samsung F3

Creative X-Fi + Logitech Z2300 2.1 200W

AeroCool VS-9W + 5x 12cm CoolerMaster fans

Corsair CMPSU-TX750M 750W SemiModular 62A

LED BenQ GL2750HM 27" FullHD HDMI

#7
Posted 11/02/2011 05:38 PM   
[quote name='MontyQ' date='02 November 2011 - 12:52 PM' timestamp='1320238371' post='1319146']
drivers work flawless for me....maybe you need to read how to install them proper .......drivesweeper in safemode and so on.....
[/quote]


It also looks like you're running GTX 580's not the very much problematic GTX 560 ti.
[quote name='MontyQ' date='02 November 2011 - 12:52 PM' timestamp='1320238371' post='1319146']

drivers work flawless for me....maybe you need to read how to install them proper .......drivesweeper in safemode and so on.....







It also looks like you're running GTX 580's not the very much problematic GTX 560 ti.

Gigabyte p67x-UDB-3

I5 2500k

EVGA SC gtx 560 ti OC' 900/1800/2106

Corsair vegeance 4g

Corsair 650w PSU

WD 320 HD

N-zero case

Windows 7 64 Home premium.

Browser IE 9/ FIREFOX /occasional TOR browsing.



Uninstalled realtek drivers and using MB HDMI drivers.

#8
Posted 11/02/2011 05:42 PM   
[quote name='stefanels' date='02 November 2011 - 05:38 PM' timestamp='1320255518' post='1319327']
I have 280.26 driver installed and i have no problems with games at all...
[/quote]


I have no problems with games either. However, my browser will crash from time to time. My computer was 100% rock solid before I every purchased my Fermi GTX 560 ti.... though.
[quote name='stefanels' date='02 November 2011 - 05:38 PM' timestamp='1320255518' post='1319327']

I have 280.26 driver installed and i have no problems with games at all...







I have no problems with games either. However, my browser will crash from time to time. My computer was 100% rock solid before I every purchased my Fermi GTX 560 ti.... though.

Gigabyte p67x-UDB-3

I5 2500k

EVGA SC gtx 560 ti OC' 900/1800/2106

Corsair vegeance 4g

Corsair 650w PSU

WD 320 HD

N-zero case

Windows 7 64 Home premium.

Browser IE 9/ FIREFOX /occasional TOR browsing.



Uninstalled realtek drivers and using MB HDMI drivers.

#9
Posted 11/02/2011 05:44 PM   
Scroll To Top