Need Help Setting up 3D Vision Surround on 3 Monitors!
Hi guys,

I have 3 x gtx580 in SLI and i have 3 x BENQ XL2410.

I go to setup 3d vision surround on only the far left monitor changes into 3d mode and doesnt flicker. It changes the profile of the monitor on the OSD to 3D Mode however the middle and the right monitor stay the same. When setting up 3D in the wizard the middle and the right screen are flickering like hell however the far left monitor is perfect.

Do i need to change something?

Really want to get this sorted... Thanks.
Hi guys,



I have 3 x gtx580 in SLI and i have 3 x BENQ XL2410.



I go to setup 3d vision surround on only the far left monitor changes into 3d mode and doesnt flicker. It changes the profile of the monitor on the OSD to 3D Mode however the middle and the right monitor stay the same. When setting up 3D in the wizard the middle and the right screen are flickering like hell however the far left monitor is perfect.



Do i need to change something?



Really want to get this sorted... Thanks.

#1
Posted 07/24/2011 02:57 PM   
Hi, what rez and refresh rate are you set at??
Hi, what rez and refresh rate are you set at??

Intel i5 3570K @ 4.5GHZ / Asus P8Z68-V / eVGA 590GTX / 3 - Acer X1261P Projectors / 3-45" Screens wScreenGoo / TrackIR / HOTAS Cougar / Cougar MFD's

#2
Posted 07/24/2011 03:04 PM   
120hz for all and 5760 x 1080. No bezel correction.

Cheers.
120hz for all and 5760 x 1080. No bezel correction.



Cheers.

#3
Posted 07/24/2011 03:21 PM   
Try the 270.6x drives, the 275.xx ones seem to have sync issues with 3D surround, although it's usually the opposite of what you're describing.
Try the 270.6x drives, the 275.xx ones seem to have sync issues with 3D surround, although it's usually the opposite of what you're describing.
#4
Posted 07/24/2011 04:13 PM   
Scroll To Top