Nvidia Forceware 260.89 Official WHQL
  3 / 8    
I guess the feedback for the beta drivers doesn't get put into the final release, huh? What's the point of that?
I guess the feedback for the beta drivers doesn't get put into the final release, huh? What's the point of that?

#31
Posted 10/18/2010 03:51 PM   
I guess the feedback for the beta drivers doesn't get put into the final release, huh? What's the point of that?
I guess the feedback for the beta drivers doesn't get put into the final release, huh? What's the point of that?

#32
Posted 10/18/2010 03:51 PM   
When i'm trying to change contrast & gamma i get some wired colors, this happens only when i'm changing both parameters.

Add to that, seems that settings are not saving after reboot, super stable whql all the way /smile2.gif' class='bbc_emoticon' alt=':))' />

gtx460, clean install, windows 7 64bit
When i'm trying to change contrast & gamma i get some wired colors, this happens only when i'm changing both parameters.



Add to that, seems that settings are not saving after reboot, super stable whql all the way /smile2.gif' class='bbc_emoticon' alt=':))' />



gtx460, clean install, windows 7 64bit

#33
Posted 10/18/2010 03:54 PM   
When i'm trying to change contrast & gamma i get some wired colors, this happens only when i'm changing both parameters.

Add to that, seems that settings are not saving after reboot, super stable whql all the way /smile2.gif' class='bbc_emoticon' alt=':))' />

gtx460, clean install, windows 7 64bit
When i'm trying to change contrast & gamma i get some wired colors, this happens only when i'm changing both parameters.



Add to that, seems that settings are not saving after reboot, super stable whql all the way /smile2.gif' class='bbc_emoticon' alt=':))' />



gtx460, clean install, windows 7 64bit

#34
Posted 10/18/2010 03:54 PM   
FIX DIRT2!! now that you optimized it for geforce 460gtx, it runs like crap on the rest., and sometimes it hangs on exit (win7 64bit, 250gts 1gb).

test it with older driver 197/198 and then test these 260.xx, even 258 preform better., but still no where near 198 performance in lowest fps..

and COD 5 waw streaming textures (foliage) and smoke issue in heavy battle, huge drop compared to older drivers.
FIX DIRT2!! now that you optimized it for geforce 460gtx, it runs like crap on the rest., and sometimes it hangs on exit (win7 64bit, 250gts 1gb).



test it with older driver 197/198 and then test these 260.xx, even 258 preform better., but still no where near 198 performance in lowest fps..



and COD 5 waw streaming textures (foliage) and smoke issue in heavy battle, huge drop compared to older drivers.

GPU: Inno3D GTX 580 1536MB OC
Monitor: EIZO Foris FS2333 [HDMI]
CPU: Intel i7 4770K @ 4.7GHz [1.274v] | Corsair H90 custom P/P fans
Mainboard: Asus Z87-Deluxe [Bios 1802]
Ram:Crucial Balistix Elite 16GB CL10/1T @ 2400MHz [1.65v]
Sound: X-FI Titanium HD [Pcie SB1270]
HDD: Intel SSD 330 180Gb; Samsung F3 1Tb; Hitachi 500Gb
PSU: Chieftec NiTRO88+ 650w [52A]
OS: Windows 8.1.1 Pro WMC x64


Image

#35
Posted 10/18/2010 04:57 PM   
FIX DIRT2!! now that you optimized it for geforce 460gtx, it runs like crap on the rest., and sometimes it hangs on exit (win7 64bit, 250gts 1gb).

test it with older driver 197/198 and then test these 260.xx, even 258 preform better., but still no where near 198 performance in lowest fps..

and COD 5 waw streaming textures (foliage) and smoke issue in heavy battle, huge drop compared to older drivers.
FIX DIRT2!! now that you optimized it for geforce 460gtx, it runs like crap on the rest., and sometimes it hangs on exit (win7 64bit, 250gts 1gb).



test it with older driver 197/198 and then test these 260.xx, even 258 preform better., but still no where near 198 performance in lowest fps..



and COD 5 waw streaming textures (foliage) and smoke issue in heavy battle, huge drop compared to older drivers.

GPU: Inno3D GTX 580 1536MB OC
Monitor: EIZO Foris FS2333 [HDMI]
CPU: Intel i7 4770K @ 4.7GHz [1.274v] | Corsair H90 custom P/P fans
Mainboard: Asus Z87-Deluxe [Bios 1802]
Ram:Crucial Balistix Elite 16GB CL10/1T @ 2400MHz [1.65v]
Sound: X-FI Titanium HD [Pcie SB1270]
HDD: Intel SSD 330 180Gb; Samsung F3 1Tb; Hitachi 500Gb
PSU: Chieftec NiTRO88+ 650w [52A]
OS: Windows 8.1.1 Pro WMC x64


Image

#36
Posted 10/18/2010 04:57 PM   
[quote name='TheTechFan' post='1132625' date='Oct 18 2010, 11:28 AM']Why doesn't this version show up when I select the 8800M GTS as my GPU on nvidia's download page? The only driver it says is available is the old 179 series. This driver should work though, right?[/quote]

That's what I want to know. I have one and found some of the 25x drivers buggy, but the 260.89 beta works perfectly well for me.
[quote name='TheTechFan' post='1132625' date='Oct 18 2010, 11:28 AM']Why doesn't this version show up when I select the 8800M GTS as my GPU on nvidia's download page? The only driver it says is available is the old 179 series. This driver should work though, right?



That's what I want to know. I have one and found some of the 25x drivers buggy, but the 260.89 beta works perfectly well for me.

#37
Posted 10/18/2010 05:32 PM   
[quote name='TheTechFan' post='1132625' date='Oct 18 2010, 11:28 AM']Why doesn't this version show up when I select the 8800M GTS as my GPU on nvidia's download page? The only driver it says is available is the old 179 series. This driver should work though, right?[/quote]

That's what I want to know. I have one and found some of the 25x drivers buggy, but the 260.89 beta works perfectly well for me.
[quote name='TheTechFan' post='1132625' date='Oct 18 2010, 11:28 AM']Why doesn't this version show up when I select the 8800M GTS as my GPU on nvidia's download page? The only driver it says is available is the old 179 series. This driver should work though, right?



That's what I want to know. I have one and found some of the 25x drivers buggy, but the 260.89 beta works perfectly well for me.

#38
Posted 10/18/2010 05:32 PM   
if i Disable audio which i do not need the screen goes into overscan mode and text,image is really bad even colours are messed up, audio enabled the screen is fine , this is not an issue with 258.96 drivers .. why is the question.
if i Disable audio which i do not need the screen goes into overscan mode and text,image is really bad even colours are messed up, audio enabled the screen is fine , this is not an issue with 258.96 drivers .. why is the question.

#39
Posted 10/18/2010 06:22 PM   
if i Disable audio which i do not need the screen goes into overscan mode and text,image is really bad even colours are messed up, audio enabled the screen is fine , this is not an issue with 258.96 drivers .. why is the question.
if i Disable audio which i do not need the screen goes into overscan mode and text,image is really bad even colours are messed up, audio enabled the screen is fine , this is not an issue with 258.96 drivers .. why is the question.

#40
Posted 10/18/2010 06:22 PM   
[quote name='Winkee' post='1132646' date='Oct 18 2010, 11:54 AM']When i'm trying to change contrast & gamma i get some wired colors, this happens only when i'm changing both parameters.

Add to that, seems that settings are not saving after reboot, super stable whql all the way /smile2.gif' class='bbc_emoticon' alt=':))' />

gtx460, clean install, windows 7 64bit[/quote]
You mean to tell me they still didn't fix the gamma problem of the beta driver, and desktop color savings still go bact to basic settings ??.............CHEERS
[quote name='Winkee' post='1132646' date='Oct 18 2010, 11:54 AM']When i'm trying to change contrast & gamma i get some wired colors, this happens only when i'm changing both parameters.



Add to that, seems that settings are not saving after reboot, super stable whql all the way /smile2.gif' class='bbc_emoticon' alt=':))' />



gtx460, clean install, windows 7 64bit

You mean to tell me they still didn't fix the gamma problem of the beta driver, and desktop color savings still go bact to basic settings ??.............CHEERS

#41
Posted 10/18/2010 07:09 PM   
[quote name='Winkee' post='1132646' date='Oct 18 2010, 11:54 AM']When i'm trying to change contrast & gamma i get some wired colors, this happens only when i'm changing both parameters.

Add to that, seems that settings are not saving after reboot, super stable whql all the way /smile2.gif' class='bbc_emoticon' alt=':))' />

gtx460, clean install, windows 7 64bit[/quote]
You mean to tell me they still didn't fix the gamma problem of the beta driver, and desktop color savings still go bact to basic settings ??.............CHEERS
[quote name='Winkee' post='1132646' date='Oct 18 2010, 11:54 AM']When i'm trying to change contrast & gamma i get some wired colors, this happens only when i'm changing both parameters.



Add to that, seems that settings are not saving after reboot, super stable whql all the way /smile2.gif' class='bbc_emoticon' alt=':))' />



gtx460, clean install, windows 7 64bit

You mean to tell me they still didn't fix the gamma problem of the beta driver, and desktop color savings still go bact to basic settings ??.............CHEERS

#42
Posted 10/18/2010 07:09 PM   
lol still have Low Gpu usage issues "BFBC2"
GTX 295 (dual pcb)
It seems this problem has never fixed.
lol still have Low Gpu usage issues "BFBC2"

GTX 295 (dual pcb)

It seems this problem has never fixed.

Cpu: q9550 @ 3.6

Mobo: ASUS Striker II Formula

Memory Ram: Corsair XMS2 DHX 2x2GB

Graphic: GTX 295 (Dual PCB)

PSU: Zalman ZM1000-HP

Sound: Onboard sound default

OS:Win 7 64-bit,Win Vista 32-bit

#43
Posted 10/18/2010 07:37 PM   
lol still have Low Gpu usage issues "BFBC2"
GTX 295 (dual pcb)
It seems this problem has never fixed.
lol still have Low Gpu usage issues "BFBC2"

GTX 295 (dual pcb)

It seems this problem has never fixed.

Cpu: q9550 @ 3.6

Mobo: ASUS Striker II Formula

Memory Ram: Corsair XMS2 DHX 2x2GB

Graphic: GTX 295 (Dual PCB)

PSU: Zalman ZM1000-HP

Sound: Onboard sound default

OS:Win 7 64-bit,Win Vista 32-bit

#44
Posted 10/18/2010 07:37 PM   
[quote name='SHARKMEAT' post='1132741' date='Oct 18 2010, 08:09 PM']You mean to tell me they still didn't fix the gamma problem of the beta driver, and desktop color savings still go bact to basic settings ??.............CHEERS[/quote]


This is the SAME driver as the beta!!

If its broken in the beta it most likely will be the same in this WHQL , the driver files/versions are the same
[quote name='SHARKMEAT' post='1132741' date='Oct 18 2010, 08:09 PM']You mean to tell me they still didn't fix the gamma problem of the beta driver, and desktop color savings still go bact to basic settings ??.............CHEERS





This is the SAME driver as the beta!!



If its broken in the beta it most likely will be the same in this WHQL , the driver files/versions are the same

ASRock Penryn1600SLI-110d , Q6600 @ 3600MHZ , Palit 560TI, SyncMaster T240 Monitor , 8GB , Windows 7

#45
Posted 10/18/2010 07:46 PM   
  3 / 8    
Scroll To Top