9400 GT HDMI audio output problem
Hello All,

I have NVIDIA® GeForce® 9400 GT GPU and BENQ 2420H LED monitor.
I am not getting audio output from monitor even i have connected it with HDMI cable.
I am having windows 7 ultimate 32 bit installed in my system.
When i check playback devices from control pannel i am not getting any NVIDIA HDMI sound device.

Please Note - HDMI cable and monitor are working fine, i have checked it by connecting to AIRTEL HD settopbox.

Please find the installed latest Graphics Driver details below -
Version: 258.96 WHQL
Release Date: 2010.07.19
Operating System: Windows Vista, Windows 7

Regards
Sujeet
Hello All,



I have NVIDIA® GeForce® 9400 GT GPU and BENQ 2420H LED monitor.

I am not getting audio output from monitor even i have connected it with HDMI cable.

I am having windows 7 ultimate 32 bit installed in my system.

When i check playback devices from control pannel i am not getting any NVIDIA HDMI sound device.



Please Note - HDMI cable and monitor are working fine, i have checked it by connecting to AIRTEL HD settopbox.



Please find the installed latest Graphics Driver details below -

Version: 258.96 WHQL

Release Date: 2010.07.19

Operating System: Windows Vista, Windows 7



Regards

Sujeet

#1
Posted 09/29/2010 06:42 AM   
Hello All,

I have NVIDIA® GeForce® 9400 GT GPU and BENQ 2420H LED monitor.
I am not getting audio output from monitor even i have connected it with HDMI cable.
I am having windows 7 ultimate 32 bit installed in my system.
When i check playback devices from control pannel i am not getting any NVIDIA HDMI sound device.

Please Note - HDMI cable and monitor are working fine, i have checked it by connecting to AIRTEL HD settopbox.

Please find the installed latest Graphics Driver details below -
Version: 258.96 WHQL
Release Date: 2010.07.19
Operating System: Windows Vista, Windows 7

Regards
Sujeet
Hello All,



I have NVIDIA® GeForce® 9400 GT GPU and BENQ 2420H LED monitor.

I am not getting audio output from monitor even i have connected it with HDMI cable.

I am having windows 7 ultimate 32 bit installed in my system.

When i check playback devices from control pannel i am not getting any NVIDIA HDMI sound device.



Please Note - HDMI cable and monitor are working fine, i have checked it by connecting to AIRTEL HD settopbox.



Please find the installed latest Graphics Driver details below -

Version: 258.96 WHQL

Release Date: 2010.07.19

Operating System: Windows Vista, Windows 7



Regards

Sujeet

#2
Posted 09/29/2010 06:42 AM   
Can anybody help me Please????

[quote name='sinsujeet' post='1123889' date='Sep 29 2010, 12:12 PM']Hello All,

I have NVIDIA® GeForce® 9400 GT GPU and BENQ 2420H LED monitor.
I am not getting audio output from monitor even i have connected it with HDMI cable.
I am having windows 7 ultimate 32 bit installed in my system.
When i check playback devices from control pannel i am not getting any NVIDIA HDMI sound device.

Please Note - HDMI cable and monitor are working fine, i have checked it by connecting to AIRTEL HD settopbox.

Please find the installed latest Graphics Driver details below -
Version: 258.96 WHQL
Release Date: 2010.07.19
Operating System: Windows Vista, Windows 7

Regards
Sujeet[/quote]
Can anybody help me Please????



[quote name='sinsujeet' post='1123889' date='Sep 29 2010, 12:12 PM']Hello All,



I have NVIDIA® GeForce® 9400 GT GPU and BENQ 2420H LED monitor.

I am not getting audio output from monitor even i have connected it with HDMI cable.

I am having windows 7 ultimate 32 bit installed in my system.

When i check playback devices from control pannel i am not getting any NVIDIA HDMI sound device.



Please Note - HDMI cable and monitor are working fine, i have checked it by connecting to AIRTEL HD settopbox.



Please find the installed latest Graphics Driver details below -

Version: 258.96 WHQL

Release Date: 2010.07.19

Operating System: Windows Vista, Windows 7



Regards

Sujeet

#3
Posted 09/30/2010 02:51 AM   
Can anybody help me Please????

[quote name='sinsujeet' post='1123889' date='Sep 29 2010, 12:12 PM']Hello All,

I have NVIDIA® GeForce® 9400 GT GPU and BENQ 2420H LED monitor.
I am not getting audio output from monitor even i have connected it with HDMI cable.
I am having windows 7 ultimate 32 bit installed in my system.
When i check playback devices from control pannel i am not getting any NVIDIA HDMI sound device.

Please Note - HDMI cable and monitor are working fine, i have checked it by connecting to AIRTEL HD settopbox.

Please find the installed latest Graphics Driver details below -
Version: 258.96 WHQL
Release Date: 2010.07.19
Operating System: Windows Vista, Windows 7

Regards
Sujeet[/quote]
Can anybody help me Please????



[quote name='sinsujeet' post='1123889' date='Sep 29 2010, 12:12 PM']Hello All,



I have NVIDIA® GeForce® 9400 GT GPU and BENQ 2420H LED monitor.

I am not getting audio output from monitor even i have connected it with HDMI cable.

I am having windows 7 ultimate 32 bit installed in my system.

When i check playback devices from control pannel i am not getting any NVIDIA HDMI sound device.



Please Note - HDMI cable and monitor are working fine, i have checked it by connecting to AIRTEL HD settopbox.



Please find the installed latest Graphics Driver details below -

Version: 258.96 WHQL

Release Date: 2010.07.19

Operating System: Windows Vista, Windows 7



Regards

Sujeet

#4
Posted 09/30/2010 02:51 AM   
does anybody has any idea baout this problem?
or this nvidia forum is just like that only.....
[quote name='sinsujeet' post='1124324' date='Sep 30 2010, 08:21 AM']Can anybody help me Please????[/quote]
does anybody has any idea baout this problem?

or this nvidia forum is just like that only.....

[quote name='sinsujeet' post='1124324' date='Sep 30 2010, 08:21 AM']Can anybody help me Please????

#5
Posted 09/30/2010 07:20 AM   
does anybody has any idea baout this problem?
or this nvidia forum is just like that only.....
[quote name='sinsujeet' post='1124324' date='Sep 30 2010, 08:21 AM']Can anybody help me Please????[/quote]
does anybody has any idea baout this problem?

or this nvidia forum is just like that only.....

[quote name='sinsujeet' post='1124324' date='Sep 30 2010, 08:21 AM']Can anybody help me Please????

#6
Posted 09/30/2010 07:20 AM   
anybody have any solution for above problem????????????????????????????
anybody have any solution for above problem????????????????????????????

#7
Posted 10/04/2010 08:49 AM   
anybody have any solution for above problem????????????????????????????
anybody have any solution for above problem????????????????????????????

#8
Posted 10/04/2010 08:49 AM   
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=187516&st=0&gopid=1158103&#entry1158103
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=187516&st=0&gopid=1158103&#entry1158103

#9
Posted 12/09/2010 12:24 AM   
I have the same problem. can anyone out their that could help us? any fix to this thingy?

I have installed NVIDIA GeForce 9400 gt in my pc.. and I am having this No speakers or headphones are plugged!

Please help me.. I tried to config the on-board audio in the BIOS but still do have the same problem. please anyone help me!

please..
I have the same problem. can anyone out their that could help us? any fix to this thingy?



I have installed NVIDIA GeForce 9400 gt in my pc.. and I am having this No speakers or headphones are plugged!



Please help me.. I tried to config the on-board audio in the BIOS but still do have the same problem. please anyone help me!



please..

#10
Posted 11/05/2011 06:13 AM   
Scroll To Top