My Computer wont recognize my second graphics card.
as the topic says...my computer wont recognize my second graphics card. i check in device manager and it says it the only thing installed in my 6150 SE. But i also have a 9400 GT installed. Im wondering if anyone can tell me the reason why it cant find my 9400 GT?
as the topic says...my computer wont recognize my second graphics card. i check in device manager and it says it the only thing installed in my 6150 SE. But i also have a 9400 GT installed. Im wondering if anyone can tell me the reason why it cant find my 9400 GT?

#1
Posted 09/09/2010 04:20 AM   
as the topic says...my computer wont recognize my second graphics card. i check in device manager and it says it the only thing installed in my 6150 SE. But i also have a 9400 GT installed. Im wondering if anyone can tell me the reason why it cant find my 9400 GT?
as the topic says...my computer wont recognize my second graphics card. i check in device manager and it says it the only thing installed in my 6150 SE. But i also have a 9400 GT installed. Im wondering if anyone can tell me the reason why it cant find my 9400 GT?

#2
Posted 09/09/2010 04:20 AM   
[quote name='lionair112' post='1114756' date='Sep 9 2010, 11:20 AM']as the topic says...my computer wont recognize my second graphics card. i check in device manager and it says it the only thing installed in my 6150 SE. But i also have a 9400 GT installed. Im wondering if anyone can tell me the reason why it cant find my 9400 GT?[/quote]

Try the suggestion here: [url="http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=180018"]http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=180018[/url]
[quote name='lionair112' post='1114756' date='Sep 9 2010, 11:20 AM']as the topic says...my computer wont recognize my second graphics card. i check in device manager and it says it the only thing installed in my 6150 SE. But i also have a 9400 GT installed. Im wondering if anyone can tell me the reason why it cant find my 9400 GT?



Try the suggestion here: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=180018

CPU: Intel Core i5-2550K @4.4GHz
Mainboard: MSI Z77A-GD43 (Intel Z77 chipset)
Graphics: MSI N660Ti PE 2GD5/OC (GeForce GTX 660 Ti @1019MHz)
RAM: 2 x 4GB Visipro PC3-12800 (1.5V @933MHz)
OS: Windows 7 Ultimate 64-bit Service Pack 1
PSU: Seasonic Eco 600W SS-600BT Active PFC T3
Monitor: Asus VX239H (23" Full HD AH-IPS LED Display)

#3
Posted 09/09/2010 05:30 AM   
[quote name='lionair112' post='1114756' date='Sep 9 2010, 11:20 AM']as the topic says...my computer wont recognize my second graphics card. i check in device manager and it says it the only thing installed in my 6150 SE. But i also have a 9400 GT installed. Im wondering if anyone can tell me the reason why it cant find my 9400 GT?[/quote]

Try the suggestion here: [url="http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=180018"]http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=180018[/url]
[quote name='lionair112' post='1114756' date='Sep 9 2010, 11:20 AM']as the topic says...my computer wont recognize my second graphics card. i check in device manager and it says it the only thing installed in my 6150 SE. But i also have a 9400 GT installed. Im wondering if anyone can tell me the reason why it cant find my 9400 GT?



Try the suggestion here: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=180018

CPU: Intel Core i5-2550K @4.4GHz
Mainboard: MSI Z77A-GD43 (Intel Z77 chipset)
Graphics: MSI N660Ti PE 2GD5/OC (GeForce GTX 660 Ti @1019MHz)
RAM: 2 x 4GB Visipro PC3-12800 (1.5V @933MHz)
OS: Windows 7 Ultimate 64-bit Service Pack 1
PSU: Seasonic Eco 600W SS-600BT Active PFC T3
Monitor: Asus VX239H (23" Full HD AH-IPS LED Display)

#4
Posted 09/09/2010 05:30 AM   
Scroll To Top