driver problems with 9500 GT (win xp 32bit)
drivers 197.45 wont install, event viewer says it fails when installing the physX_9.10.0129, module not found error, missing module uninstall, plus the file protection system built into win xp 32bit sp3 wont copy the nv4_mini.sys file to windows due to it not being digitally signed by microsoft, am running in admin mode, or the digital signature isn't recognised by the windows file protection software.
tryed all versions; international, us, the one microsoft have, all produce same errors.

drivers 197.13 cause blue screen of death error in world of warcraft european version, page_segmentation_fault in nv4_disp.dll, just before crash graphic models on screen were popping in and out of visibility, was running in sli mode.

currently using the 196.21 drivers

drivers 195.62 cause the same graphic popping effect in sli as the 197.13 drivers, but without the bsod crash.

gpu 9500GT 512mb pciE 16x sli mode currently off, cards gpu temp when running games 42C
cpu intel core 2 quad 2.83 mhz x4 no hyperthreading.
(although ntune seams to see hyperthreading available on cpu)
drivers 197.45 wont install, event viewer says it fails when installing the physX_9.10.0129, module not found error, missing module uninstall, plus the file protection system built into win xp 32bit sp3 wont copy the nv4_mini.sys file to windows due to it not being digitally signed by microsoft, am running in admin mode, or the digital signature isn't recognised by the windows file protection software.

tryed all versions; international, us, the one microsoft have, all produce same errors.



drivers 197.13 cause blue screen of death error in world of warcraft european version, page_segmentation_fault in nv4_disp.dll, just before crash graphic models on screen were popping in and out of visibility, was running in sli mode.



currently using the 196.21 drivers



drivers 195.62 cause the same graphic popping effect in sli as the 197.13 drivers, but without the bsod crash.



gpu 9500GT 512mb pciE 16x sli mode currently off, cards gpu temp when running games 42C

cpu intel core 2 quad 2.83 mhz x4 no hyperthreading.

(although ntune seams to see hyperthreading available on cpu)

#1
Posted 04/24/2010 04:06 PM   
Scroll To Top