Nvidia 8500 GT Driver issues CRASH Driver issues on all versions past 182.50
Windows XP SP3
NVidia GeForce 8500 GT version 6.14.11.8250


I have had this card for quite some time now and back in 2009 i updated my drivers from 182.50 to the next available update.
Every single update since has given me major issues. Lag issues through regular computer use, in-game graphics going all pixel like and crashing, watching videos via WMP slowing my system down to the point where i need to force reboot. I have lost count of how many updates i have tried hoping for one to finally stop causing me these issues.
I have also been communicating with tech support at XFXForce but nothing they had me try worked at all. I have done several system wipe and loads but no matter how i go about installing drivers and other software on a fresh system it always causes the same issues. So for about a year now i have been stuck using Nvidia GeForce 8500 GT version 182.50 drivers without any troubles what so ever.
I have searched high and low for help on this problem but keep coming up empty. This is my last attempt to find a cure.

If anyone out there can help me solve my driver issues i would certainly bow before thee!

Thank you

*******************************************************************************************************************

Due to not getting any assistance for this issue I have now installed Windows 7 and have not had any issues what so ever...
Windows XP SP3

NVidia GeForce 8500 GT version 6.14.11.8250





I have had this card for quite some time now and back in 2009 i updated my drivers from 182.50 to the next available update.

Every single update since has given me major issues. Lag issues through regular computer use, in-game graphics going all pixel like and crashing, watching videos via WMP slowing my system down to the point where i need to force reboot. I have lost count of how many updates i have tried hoping for one to finally stop causing me these issues.

I have also been communicating with tech support at XFXForce but nothing they had me try worked at all. I have done several system wipe and loads but no matter how i go about installing drivers and other software on a fresh system it always causes the same issues. So for about a year now i have been stuck using Nvidia GeForce 8500 GT version 182.50 drivers without any troubles what so ever.

I have searched high and low for help on this problem but keep coming up empty. This is my last attempt to find a cure.



If anyone out there can help me solve my driver issues i would certainly bow before thee!



Thank you



*******************************************************************************************************************



Due to not getting any assistance for this issue I have now installed Windows 7 and have not had any issues what so ever...

#1
Posted 03/21/2010 01:06 AM   
Scroll To Top