8200m G Coprocessor Driver not found.
Issue:
****
Display drivers installed ok, running beautifully.
Other Devices: Coprocessor - No driver found.

Information:
****
Installed driver: 186.03_notebook_win7_64bit_international_whql (latest from nvidia site)

System Specs:
****
OS: Windows 7 RC (Build 7100)
Comp: Compaq CQ60-215DX
CPU: AMD Athlon X2 (2x QL-62)
GFX: nVidia 8200M G

I'd like to make sure this hardware gets drivers & resolved... any help?
Issue:

****

Display drivers installed ok, running beautifully.

Other Devices: Coprocessor - No driver found.



Information:

****

Installed driver: 186.03_notebook_win7_64bit_international_whql (latest from nvidia site)



System Specs:

****

OS: Windows 7 RC (Build 7100)

Comp: Compaq CQ60-215DX

CPU: AMD Athlon X2 (2x QL-62)

GFX: nVidia 8200M G



I'd like to make sure this hardware gets drivers & resolved... any help?

#1
Posted 07/28/2009 10:15 AM   
[quote name='LazySpoon' post='570881' date='Jul 28 2009, 05:15 AM']Issue:
****
Display drivers installed ok, running beautifully.
Other Devices: Coprocessor - No driver found.

Information:
****
Installed driver: 186.03_notebook_win7_64bit_international_whql (latest from nvidia site)

System Specs:
****
OS: Windows 7 RC (Build 7100)
Comp: Compaq CQ60-215DX
CPU: AMD Athlon X2 (2x QL-62)
GFX: nVidia 8200M G

I'd like to make sure this hardware gets drivers & resolved... any help?[/quote]

Issue Resolved! Windows 7 actually suggested I get the "15.35_nforce_win7_64bit_international_whql" drivers from nvidia. Cleared it right up. System now shows nForce System Management and nForce System Management Controller w/no more Coprocessor conflict. Boy, that was easy.
[quote name='LazySpoon' post='570881' date='Jul 28 2009, 05:15 AM']Issue:

****

Display drivers installed ok, running beautifully.

Other Devices: Coprocessor - No driver found.



Information:

****

Installed driver: 186.03_notebook_win7_64bit_international_whql (latest from nvidia site)



System Specs:

****

OS: Windows 7 RC (Build 7100)

Comp: Compaq CQ60-215DX

CPU: AMD Athlon X2 (2x QL-62)

GFX: nVidia 8200M G



I'd like to make sure this hardware gets drivers & resolved... any help?



Issue Resolved! Windows 7 actually suggested I get the "15.35_nforce_win7_64bit_international_whql" drivers from nvidia. Cleared it right up. System now shows nForce System Management and nForce System Management Controller w/no more Coprocessor conflict. Boy, that was easy.

#2
Posted 07/28/2009 08:06 PM   
Scroll To Top