GeForce 7000 GS
I bought a Dell Laptop about 2 months ago with a NVIDIA GeForce 7900 GS (256mb). However, whenever I load some applications (i.e WoW and Firefox) I tend to have some screen tearing with some multicoloured lines appearing whenver I move anything on the screen. This tends to go away after a while, but often comes back. I was told by a friend that some of the 7900 line tend to fail and that screen tearing is a common symptom of such. If so, do I have any recourse? Should I contact dell?
Thanks


Appending System information for completeness
------------------
System Information
------------------
Time of this report: 3/10/2007, 01:22:42
Machine name: MONOLITH
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp.051011-1528)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Dell Inc.
System Model: MP061
BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Version 1.10 A05
Processor: Intel® Core(tm)2 CPU T7200 @ 2.00GHz (2 CPUs)
Memory: 2046MB RAM
Page File: 535MB used, 3403MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode


Card name: NVIDIA GeForce Go 7900 GS
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce Go 7900 GS
DAC type: Integrated RAMDAC
Display Memory: 256.0 MB
I bought a Dell Laptop about 2 months ago with a NVIDIA GeForce 7900 GS (256mb). However, whenever I load some applications (i.e WoW and Firefox) I tend to have some screen tearing with some multicoloured lines appearing whenver I move anything on the screen. This tends to go away after a while, but often comes back. I was told by a friend that some of the 7900 line tend to fail and that screen tearing is a common symptom of such. If so, do I have any recourse? Should I contact dell?

Thanks





Appending System information for completeness

------------------

System Information

------------------

Time of this report: 3/10/2007, 01:22:42

Machine name: MONOLITH

Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp.051011-1528)

Language: English (Regional Setting: English)

System Manufacturer: Dell Inc.

System Model: MP061

BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Version 1.10 A05

Processor: Intel® Core(tm)2 CPU T7200 @ 2.00GHz (2 CPUs)

Memory: 2046MB RAM

Page File: 535MB used, 3403MB available

Windows Dir: C:\WINDOWS

DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)

DX Setup Parameters: Not found

DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode





Card name: NVIDIA GeForce Go 7900 GS

Manufacturer: NVIDIA

Chip type: GeForce Go 7900 GS

DAC type: Integrated RAMDAC

Display Memory: 256.0 MB

#1
Posted 03/10/2007 06:25 AM   
Scroll To Top