SLI and World of Warcraft
I have a question. Is anyone running a dual graphics card SLI system and running World of Warcraft in SLI mode? I put together this system mainly for WoW and come to find out it won't even run in SLI mode!?

Specs: ASUS A8N-SLI
Dual XFX 6800 GT
Forceware 71.24 drivers (tried official release too).

WoW does not have a SLI "profile" under the advanced driver tab. There is a list of about fifety games currently there. I tried everything, alternate frame rendering, split frame rendering and they all just revert back to running just one video card. In game FPS and the SLI HUD load balancer show this.

Thanks.
I have a question. Is anyone running a dual graphics card SLI system and running World of Warcraft in SLI mode? I put together this system mainly for WoW and come to find out it won't even run in SLI mode!?



Specs: ASUS A8N-SLI

Dual XFX 6800 GT

Forceware 71.24 drivers (tried official release too).



WoW does not have a SLI "profile" under the advanced driver tab. There is a list of about fifety games currently there. I tried everything, alternate frame rendering, split frame rendering and they all just revert back to running just one video card. In game FPS and the SLI HUD load balancer show this.



Thanks.

#1
Posted 01/03/2005 05:22 PM   
Just wait for the profile. Or you could try and make one yourself. :)
Just wait for the profile. Or you could try and make one yourself. :)

#2
Posted 01/06/2005 06:51 AM   
I used this post to setup my machine Bios etc:
[url="http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/38623"]http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/38623[/url]

I used this post to configure WoW and drivers:
[url="http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=1615"]http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=1615[/url]

I used this site to understand how to configure nvapps.xml in /windows/system32:
[url="http://www.hardocp.com/article.html?art=NzExLDM="]http://www.hardocp.com/article.html?art=NzExLDM=[/url]

After reading the above site i used this program to insert the entry into nvapps.xml (don't forget a reboot after you have used it):
[url="http://trumrich.bei.t-online.de/nvao.exe"]http://trumrich.bei.t-online.de/nvao.exe[/url] (there are plenty of apps out there)

I found that app in this post:
[url="http://www.3dchipset.com/forum/showthread.php?t=152&page=2&pp=10"]http://www.3dchipset.com/forum/showthread....52&page=2&pp=10[/url]
I used this post to setup my machine Bios etc:

http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/38623



I used this post to configure WoW and drivers:

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=1615



I used this site to understand how to configure nvapps.xml in /windows/system32:

http://www.hardocp.com/article.html?art=NzExLDM=



After reading the above site i used this program to insert the entry into nvapps.xml (don't forget a reboot after you have used it):

http://trumrich.bei.t-online.de/nvao.exe (there are plenty of apps out there)



I found that app in this post:

http://www.3dchipset.com/forum/showthread....52&page=2&pp=10

#3
Posted 02/15/2005 08:37 PM   
Scroll To Top