Nvidia Control Panel "Video color settings" don't affect Chrome or Firefox, just Edge
Hello! I have a problem with the video color settings and video image settings tabs from the Control Panel, no changes affects video (youtube, twitch,etc.) on chrome or firefox, just works on Microsoft Edge. I have a clean driver installation and the latest drivers of my 1070 Ti on w10. Any help is appreciate.
Hello!

I have a problem with the video color settings and video image settings tabs from the Control Panel, no changes affects video (youtube, twitch,etc.) on chrome or firefox, just works on Microsoft Edge.

I have a clean driver installation and the latest drivers of my 1070 Ti on w10.

Any help is appreciate.

#1
Posted 04/16/2018 11:38 AM   
i've covered this before, the reason is that chrome and edge use media foundation extensions where as edge and ie use directshow decoders.
i've covered this before, the reason is that chrome and edge use media foundation extensions where as edge and ie use directshow decoders.



In Memory of Chris "ChrisRay" Arthington, 1982-2010

Specs:
CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Cooler: ThermalRight Silver Arrow IB-E Extreme

CPU:Intel Xeon x5670 @ 3.8Gz, Mainboard:Asus Rampage II Gene, Memory:24GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 680+ 4GB
Monitor:55" Thorn TV, Sound:Sony Muteki 7.1
SDD:Crucial MX200 250, HDD: 1TB Samsung Spinpoint F3
Case:NZXT Phantom 410, PSU:Corsair 620HX, OS:Windows 10
Cooler: ThermalRight TRUE Spirit 120M BW Rev.A

#2
Posted 04/16/2018 12:13 PM   
Scroll To Top