Nvidia Quadro K2000 Issues with dual Monitors
I have two monitors the same model and plugged into both display ports. However windows only sees one of the monitors. Why? If I plug one of the monitors in the DVI it works fine. But do I need to have one DVI and one display port. Why cant I have both in display port. Need help.
I have two monitors the same model and plugged into both display ports. However windows only sees one of the monitors. Why? If I plug one of the monitors in the DVI it works fine. But do I need to have one DVI and one display port. Why cant I have both in display port. Need help.

#1
Posted 12/04/2017 08:43 PM   
is the displayport cable clicking in to the socket? if not, it isn't far enough in to hit the hot_plug connect pin.
is the displayport cable clicking in to the socket?

if not, it isn't far enough in to hit the hot_plug connect pin.



In Memory of Chris "ChrisRay" Arthington, 1982-2010

Specs:
CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Cooler: ThermalRight Silver Arrow IB-E Extreme

CPU:Intel Xeon x5670 @ 3.8Gz, Mainboard:Asus Rampage II Gene, Memory:24GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 680+ 4GB
Monitor:55" Thorn TV, Sound:Sony Muteki 7.1
SDD:Crucial MX200 250, HDD: 1TB Samsung Spinpoint F3
Case:NZXT Phantom 410, PSU:Corsair 620HX, OS:Windows 10
Cooler: ThermalRight TRUE Spirit 120M BW Rev.A

#2
Posted 12/05/2017 12:59 AM   
Scroll To Top