Problem with GeForce GTX960 after Fall Creators Update
Hi! I recently updated my PC to Fall Creators Update. I knew there will be problems with it (as always) but I didn't expect it to completely destroy all colors. All colors are inverted, icons and text are unreadable, every time a color changes into another one it rushes through tens of colors super fast. I have the newest Game Ready Driver. Problem deasn't exist on integrated GPU. Is there any way to fix it or should I just send it for repair?
Hi!

I recently updated my PC to Fall Creators Update. I knew there will be problems with it (as always) but I didn't expect it to completely destroy all colors.

All colors are inverted, icons and text are unreadable, every time a color changes into another one it rushes through tens of colors super fast.

I have the newest Game Ready Driver.

Problem deasn't exist on integrated GPU.

Is there any way to fix it or should I just send it for repair?

#1
Posted 12/02/2017 11:21 AM   
change colour depth back to 8bit microsoft have fixed this in the insider branch.
change colour depth back to 8bit

microsoft have fixed this in the insider branch.



In Memory of Chris "ChrisRay" Arthington, 1982-2010

Specs:
CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX200 250
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Cooler: ThermalRight Silver Arrow IB-E Extreme

WIP:
CPU:Intel Xeon x5660, Mainboard:Asus Rampage II Gene, Memory:16GB Corsair Vengeance 1600 LP
Video:EVGA Geforce GTX 680+ 4GB, Palit Geforce GTX 550ti
Monitor:Pending, Sound:Pending
SDD:Pending
HDD:Pending
Case:NZXT Guardian 921RB, PSU:Corsair 620HX, OS:Windows 7 SP1
Cooler: ThermalRight True Spirit 120M

#2
Posted 12/02/2017 02:47 PM   
I have exactly the same problem with my GTX970. The problem persists through restarts. The only temporary fix I've found is uninstalling the card from Device Manager and rebooting, though after a little while it always returns. I'm presently running my PC with the card disabled. Is there some kind of workaround for this?
I have exactly the same problem with my GTX970. The problem persists through restarts. The only temporary fix I've found is uninstalling the card from Device Manager and rebooting, though after a little while it always returns. I'm presently running my PC with the card disabled. Is there some kind of workaround for this?

#3
Posted 12/08/2017 06:14 AM   
Scroll To Top