Gpu memory disappeared
So a few minutes ago I was just playing some gta 5. Then al the models started glitching out, so I restarted my pc. But now some vram disappeared. The gpu I am using is a gt520mx. It usually has 1024 mb, but now it has 943mb, which isn't enough to play on my display resolution. Can someone tell me what happend to the other 81mb?
So a few minutes ago I was just playing some gta 5. Then al the models started glitching out, so I restarted my pc. But now some vram disappeared. The gpu I am using is a gt520mx. It usually has 1024 mb, but now it has 943mb, which isn't enough to play on my display resolution. Can someone tell me what happend to the other 81mb?

#1
Posted 11/11/2017 02:17 PM   
duplicate
duplicate



In Memory of Chris "ChrisRay" Arthington, 1982-2010

Specs:
CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX200 250
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Cooler: ThermalRight Silver Arrow IB-E Extreme

WIP:
CPU:Intel Xeon x5660, Mainboard:Asus Rampage II Gene, Memory:16GB Corsair Vengeance 1600 LP
Video:EVGA Geforce GTX 680+ 4GB, Palit Geforce GTX 550ti
Monitor:Pending, Sound:Pending
SDD:Pending
HDD:Pending
Case:NZXT Guardian 921RB, PSU:Corsair 620HX, OS:Windows 7 SP1
Cooler: ThermalRight True Spirit 120M

#2
Posted 11/12/2017 02:44 AM   
Scroll To Top