No signal on samsung U28E590D monitor with gtx275
Hi, I recently bought new monitor (samsung U28E590D). It is connected to my gtx 275 card with HDMI 1.4. When I am turning on the PC, I am getting signal on the monitor but when windows starting to load the signal just disappears. During troubleshooting I uninstalled Nvidia driver (so just left with default driver provided by Microsoft) and then the signal stayed even when windows loaded. But when Nvidia driver was reinstalled (doesn't matter which version) the signal gone again after restart. Any suggestions how to solve that?
Hi,

I recently bought new monitor (samsung U28E590D). It is connected to my gtx 275 card with HDMI 1.4. When I am turning on the PC, I am getting signal on the monitor but when windows starting to load the signal just disappears.

During troubleshooting I uninstalled Nvidia driver (so just left with default driver provided by Microsoft) and then the signal stayed even when windows loaded. But when Nvidia driver was reinstalled (doesn't matter which version) the signal gone again after restart.

Any suggestions how to solve that?

#1
Posted 08/31/2017 09:48 AM   
the GTX 275 does NOT support 4k, nor does it support HDMI 1.4
the GTX 275 does NOT support 4k, nor does it support HDMI 1.4



In Memory of Chris "ChrisRay" Arthington, 1982-2010

Specs:
CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX200 250
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Cooler: ThermalRight Silver Arrow IB-E Extreme

WIP:
CPU:Intel Xeon x5660, Mainboard:Asus Rampage II Gene, Memory:16GB Corsair Vengeance 1600 LP
Video:EVGA Geforce GTX 680+ 4GB, Palit Geforce GTX 550ti
Monitor:Pending, Sound:Pending
SDD:Pending
HDD:Pending
Case:NZXT Guardian 921RB, PSU:Corsair 620HX, OS:Windows 7 SP1
Cooler: ThermalRight True Spirit 120M

#2
Posted 08/31/2017 11:16 AM   
Scroll To Top